Interstate
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger192
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254987} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinulf L.

I-90 er jo USA's lengste interstate highway. En junction med I-94 will vel være i Massachussets et sted..
Thomas S.

Hei, kan du gjøre bilde om til s/h ??? .. tror det blir døds bra!

- thomas sandmoen
Lars-Anders M.

Fine skilter dette. Få elementer mot blå himmel. Ok.
lam
Ole Petter F.

Bildet har et par interessante sider, likeså de intetsigende kommentarene. Det vi ser (denotativt) er flere veiskilt på en stang mot blå himmel. Men hva er det egentlig bilde av (konnotativt)? Bildet er et av mange eksempler der det bærende element er fascinasjonen for det amerikanske. Av skiltet kan vi umiddelbart forstå at vi er i USA, noe som gir betrakteren en eksplosjon av assosiasjoner mot amerikansk kultur, film, musikk, platecovere, litteratur og egne reiseerfaringer i dette enorme landet som vi til de grader er så påvirket av. Det amerikanske er for mange eksotisk, tøft, kult, macho. Den store blå flaten i bildet gir hentydning om Midtvesten med svære åpne landskap, men dette kan vi ikke vite sikkert siden vi ikke ser noen bakgrunn. Dette er også en vesentlig svakhet med bildet.

Bytter vi ut disse skiltene med tilsvarende norske, hva er det igjen av bildet da?
Bjørn R.

Kloke ord, Førland. Jeg er stor tilhenger av at et fotografi skal fortelle en historie. Men det finnes en mikroskopisk dimensjon som en og annen fotograf har i tankene, når det knipses og trikses; det er komposisjon. Form og farge, som noen ynder å si. Så en annen sak. Personlig tilhører jeg det lille mindretallet som legger mye av bildet i tittelen. Vi som går denne smale vei gjennom livet vil aldri drømme om å bytte ut Interstate-skilt med norske, for det finnes ikke Interstate-skilt i Norge. Da ville både skiltene, historien og tittelen forsvinne som dugg for Minnesotas brennende sol. Så til spørsmålet. Det vi egentlig ser er et veiskilt, som skal fungere som første bilde i en serie fra Interstaten i midtvesten. Mvh Bjørn
Avsluttet .

Knalltøfft bilde,stilig vnikel:-)
Likte dette.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu