Svanepar på Bogstad
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger592
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254988} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Odd E. k.

Hei Kjell sigurd!

Meget vakkert dette, der svanene kurtiserer ute på det rolige vannet. Upåklagelig skarphet og et fint lys som fremmer detaljene godt i motivet. Rekveden bak den venstra svana kunne muligens vært klonet vekk(pirk), da det sikkert ikke er noe av foten. Bakgrunnen med det rolige vannet og den diffuse gråe bakgrunnsfargen er også veldig fin. Komposisjonen sammen med utsnittet falt i smak Kjell Sigurd. Et severdig bilde.

Mvh

Odd E.
Robin J.

Ikke enkelt å eksponere riktig på disse fuglene noe du har klart på en utmerket måte. Et pent og søt bilde av paret. Mvh RJ
svein ove a.

For et flott bilde,den ''perfekte'' svanne poseringen og at det er så bra exponert er imponerende,du kan se på mitt hvordan det ikke skal exponeres,hvit er ikke lett og gjøre bra.

mvh soa
Avsluttet .

her har du et kjempeflott bilde!! både i motiv og kvalitet! !! :)
Monika Frisvold V.

Hei Kjell Sigurd
Et nydelig svanebilde dette med nydelig skarphet og komp...
mvh monika
Audun Å.

Et nydelig svanebilde. Fine farger, god skarphet og en fin komposisjon. Og så begge to med en vanndråpe på nebbet.
Mvh Audun
Jan Frode A.

Veldig elegant. Vakker positur. Syntes du har fått et flott fokusplan her, der detaljer og lys i fjærdrakta er meget bra. Videre gode linjer og detaljer i vannflata som mykner bakover og danner et fint bakteppe for svaneparet. Flott bilde og teknisk meget godt gjennomført.

mvh Jan Frode
Aleksander M.

Hei
Nydelig svanebilde igjen! Supert teknisk og flott positur. Flott vannflate og et ekstra ''poeng'' for de to dråpene på nebbene dems. Et bra bilde!

Mvh Aleksander
Kjell G.

Den nær ideelle posituren gjør dette til et riktig flott bilde!

mvh kjellg
Avsluttet .

Henger meg på de andres kommentarer her.Flott bilde av den alltid så trofaste svanen.Komposisjonen med hjerteformen trekker mye opp for meg.Bildet hadde muligens tålt litt mer trykk i fargene kanskje?Vet ikke helt..Et veldig fint bilde er det nå iallefall.Gratulerer.

mvhO
Anna Rosa L.

Utrolig flott bilde kjell!!!
-rosa-
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer! Jeg skulle gjerne hatt penere omgivelser men de er dårlige til å ta kommando og gjør som de vil disse svanene :-)

Kjell S
ketil o.

Hei! Et nydelig bilde av svaneparet. Liker godt hjerteformasjonen de lager til ære for fotograf og beskuer. Skarphet og komp sitter som det skal.
Mvh:ketil
Knut Børge S.

Hei Kjell Sigurd!

Et nydelig harmonisk bilde av svaneparet i nydelig positur. Positur sammen med den tekniske biten gjør dette til et helt supert svanebilde!

mvh KBS
Avsluttet .

Nydelig fokus, flott lys og en utrolig komposisjon du har fått til her.
Romantikken blomstrer i disse dager overalt.....

Fabelaktig..

Rune
Terje S.

Flott svanebilde og lekker positur. Har foretrekt en liten kutt i overkant.

Terje
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer fra dere også, og til deg Ketil for anbefaling! Terje; vurderte kutt for å fjerne det mørkeste partiet der oppe men lot det være. Skal gjøre et nytt forsøk.

Kjell S
Anne Ø.

Romantikk i lufta her, utrolig flott å få
tatt bilde av en slik situasjon.
Du klarer det med glans.
Lite kutt øverst, enig.
Anbefales.

Anne:)
Kjell Sigurd S.

Takk for hyggelig kommentar og anbefaling Anne! :-)

Kjell S
Steinulf L.

Klassisk svanebilde, komplett med dråper under nebbet. Teknisk bra. Et svanebilde på høyt nivå.
Kjell Sigurd S.

Takk for det Steinulf.

Kjell S
ingeborg w.

Dette ble pent. Speilingen av hverandre, dråpene under nebbet, den duse belysningen, de dempede fargene og den tekniske kvaliteten, alt trekker opp til et rolig og vakkert bilde.
Gro K.

Oh shit. Nå ble jeg misunnelig ! Her har du greid det. Et praktfullt hjertebilde, så symmetrisk som det bare går an å få det.
Hilsen Gro.


Kjell Sigurd S.

Takk til dere begge for kommentarer og ikke minst for en fin søndag i skogen! Om våren er jo luften full av flørt, disse er av de som utfører slikt på den mest elegante måten synes jeg.

Kjell S
Geir N.

Et svanebilde med romantisk stemning, der de ser på hværandre og skaper et hjerte. Det tekniske sitter som det skal, fint lys og meget god komp.
Meget bra dette!
mvh
Geir
Beate S.

Oj, så lekkert! Oppsiktvekkende flott bilde!
Hilsen Beate
Kathrine Å.

Et flott bilde som er godt teknisk gjennomført. Skarpt og detaljrikt i fjærene. Liker godt det duse vannet, -og hjertet mellom svanene. Kunne godt tenkt meg litt sterkere farger i bildet, men det er bare pirk.
Vennlig hilsen Kathrine
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer til dere også. Kathrine; det var overskyet under opptaket og fargene ble derfor ganske avdempede. Har dratt så hardt i spaken som jeg mener det er forsvarlig :-)

Kjell S
Avsluttet .

Et klassisk bilde. Jeg henger meg opp i at et kunne vært rettet opp litt. Svanen til venstre er litt høyere opp enn den andre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu