Unge blitzere
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger736
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjørn R.

Så dette er et diverse-motiv? Diverse er ikke lenger hva det en gang var, når selv de konservative synserne sliter så veldig med kategoriene. Mvh Bj.
Gisle H.

Greit, jeg biter på. Hvorfor mener du dette er feilplassert i ''diverse''? Slik jeg har oppfattet det så er ''diverse'' den kategorien man plasserer et bilde i når man ikke finner andre kategorier som passer.
Fredrik G.

Fint bilde. Det er mye liv i bildet, og det virker ikke oppstilt.

Hvordan tok du bildet? Spurte du om å få ta bilde? Er det noen du kjenner, eller gikk du bare bort og snakket med dem uten å kjenne dem?
Gisle H.

Jeg kjenner dem ikke. Jeg var en tur på Blitz, egentlig for å dokumentere graffitien på huset til gatekunst-prosjektet mitt (jf. http://folk.uio.no/gisle/album/citylanguage/streetart/index.html ). Mens jeg holdt på så jeg disse ungdommene. Gikk bort og spurte om lov til å fotografere. De sa at det var greit. Jeg likte særlig kontrasten mellom opprør og uskyld som kommer til syne gjennom punk-bunadene og det kjernesunne uttrykket (Sikkert mine fordommer, selvsagt kan blitzere være sunne, men det er lissom ikke eple-knaskende kjernesunnhet man vanligvis assosierer med Blitz). De begynte umiddelbart å posere typiske punk-stereotyper, men jeg bare fortsatte å fotografere til de gikk lei og den avslappede stemningen om var der før jeg interfererte var gjenopprettet.
Fredrik G.

Det er sant, folk slapper gjerne av mer etter at man har tatt et bilde eller to, så de siste bildene man tar blir ofte bedre.

Jeg har også tatt noen bilder av ulike typer gatekunst. Har du sett noen såkalte ''soft tags'', for eksempel kritt-tegninger? De kan være vanskelig å få øye på, dessuten forsvinner de igjen ganske fort.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu