Kristin
Nok et bilde fra gamledager. Skillelig gøy å se (noen av) dem igjen. Dette er tredve år gammelt. Gikk ikke særlig hjem i fotoklubben den gangen, nei..
Bildet inngår i albumet OldTimers - Bilder fra tenåringsåra. Sent på 60 og tidlig på 70 tallet. Fikset litt på i PS.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_25562} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas H.

Likte bilde. Bilde er liksom litt levende, og samtidig veldig rolig og behagelig pga veldig gode fargetoner. Veldig fint utrykk på modellen.
mvh
Thomas Haga
Kjell N.

Er litt nysgjerrig på hvorfor det ikke slo an sist gang??

Jeg likte fargene, fokus og uttrykk..

Kjell
Carl Martin N.

liker dette! jeg er også nysgjerrig på hvorfor det ikke slo an den gang da..
Tom B.

Jeg skal være litt forsiktig når jeg prøver å huske de nøyaktige argumentene som ble brukt, men jeg husker at de ''etablerte'' syntes disse var for ''aparte''. Vidvinkel med modellen seende ut av bildet var man ikke vant til - bildet var nok ikke ''pent'' nok. Fotomiljøet var den gang som nå veldig konservativt som jeg oppfattet det.
TomB.
John G.

Såvidt jeg kan se, har du jobbet adskillig mer med bildet enn det først gjør inntrykk av. Men først; jeg antar at bildet den gang var en sort-hvit kopi, eller et dias?
Nå ser det det ut som om du har gitt deler av bildet litt forskjellige fargetoner. Ser ut som om at hele bildet har et magentastikk, men ser vi nøyere etter er stikket tatt vekk i ansiktet. Her er det mer svakt blått, mens leppene har fått et touch av grønt :-) Dette er selvfølgelig ikke tilfeldig, og jeg synes dette - sammen med komposisjonen og jentas fine ansikt - tilsammen gir et veldig godt bilde. I LIKE IT!
John
Frank W. G.

Henger meg på det som er sagt.
Nei, noen tilfeldighet at det ser ut som det gjør er det nok ikke. Liker stemningen i bildet, og måten du får fram mine assosiasjoner på. Jeg kan se lengsel, håp, usikkerhet og kjærlighet i bildet, ja, egentlig veldig mye. Sløret i bildet sitter også som et skudd i henhold til mine assosiasjoner som nevnt over. Joda, et bilde som holder i massevis.

Frank

Tom B.

Det er flott at dere liker bildet. Jeg synes sjøl at det har holdt seg bra i 30 år. Jeg har for en gangs skyld holdt meg unna PS (bare ørlittegrann clone stamp for å fjerne støv).

Fargene er vel ikke HELT tilfeldig, for bildet er tatt med IR film uten filter. Det er fra den perioden, like før jeg ga opp ''hele fotogreia'' da jeg syntes at både miljøet og normene ble for snevre.

Den gangen hadde vi jo ikke PS, så da måtte jeg finne andre måter å skape på. Derfor ble det sandwitcher, s/h negativer oppå dias, skraping i emulsjonen for å fjerne fargelag (der kan dere se: layers allerede da...) og så infrarød film da.

TomB.
Erlend M.

Pent! Fine farger og stemning!
Toini B.

Coolt bilde:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu