Juliet Helene in portrait
Portrtterne her er optaget on-location ved forhåndenværende dagslysindfald fra vestvindue. Herefter retoucherede og softede i Neatimage. Retouchering foregået ud fra devicen: ''Hvad ikke er varigt skal fjernes''. Ingen ønsker vel at se på en blomstrende bums på udstillingsbilledet i flere år. :-)
Eller er filosofien bag mine portrætter, at de skal være kontaktende. Direkte øjne på cameraet. Falske smil bandlyst. Kun naturlige positurer. Her er Juliet Helene meget proff og afslappet.
Jeg elsker at fotografere Julie. Billederne her er fotograferet med analog 24x36 på Kodak Gold 400 Asa. Er nogenlunde tilfreds med resultat.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-11 13:48:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-05-11 13:49:13
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-05-11 20:38:40
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2007-05-12 22:09:31
    Versjon #5
Utstyr
  • Nikon F2
  • Nikkor 80 mm portrætlinse
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeKodak Gold 400 ASA
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger577
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Jacob V.

Hei, Lau

Et flott komponert portrett. Liker hvordan du har fått kontakt med modellen og det behagelige lyset. Hadde også sansen for det lille negative rommet i venstre hjørnet. Det var dessuten noe rolig og behagelig med dette bildet. Av disse tre versjonene så er det v1 og v3 som ble mine favoritter. Mye pga de duse herlige fargetonen i v3 og det rolige med v1.


Ha en fin helg :)


Mvh

Jacob
Laurberg G.

Hej Jacob. Tak for din flotte beskrivelse og kommentar til billedet af Juliet Helene. Synes at du er god til at kigge på billeder / foto. Den lille antydning af rum er særdeles vigtig for dybdefornemmelsen i dette portræt. mvh. lau
Espen R.

Hei Laurberg. Svært flott komponert dette. Liker spesielt godt det softe som går igjen i alle versjonene, ver#2 og #3 er mine favoritter. Fin kontakt med modellen, meget flott!
vh
Espen
Ronny A.

Hei Laurberg. Et meget flott portrett av en meget flott dame:-) Det direkte blikket og det duse uttrykket er meget bra. I skillet mellom leppene synes en hvit stripe som kanskje bør behandles med litt blur? V1 er best da den fremhever hennes hud:-) Utrolig bra.
mvh Ronny
Laurberg G.

Tak Espen Rokstad. mvh. lau

Tak Ronny. Fint med vågne øjne. Skal ske med det samme. mvh. lau
Tom T.

Får fin kontakt med øynene her, bilde kler den duse fremstilling, v2 er den beste. Øynene er litt skarpe, etter min smak.

Bra utført:)

mvh Tom T
Avsluttet .

Nydelig portrett med et herlig avslappet utrykk:-)
Hilsen Tone!
Egil S.

Meget flott og naturlig portrett.
GODT JOBBET IGJEN FRA DEG DETTE!

Mvh.
-Egil
Sathees Isak M.

Hei:-
Er ik vant å slike bilda fra deg; jada jeg veit du du er fotograf men du har alltid levert landskap bilda,skjønner du:)
Dette er ellers meget knal.
du har fanget frem den ideale blikket.
Ha en riktig flott aften:)

mvh
Isak:)
John B.

Hei!!
Flott dame, fotografert av en dyktig fotograf...to tommler opp!!
John B.
Ioannis L.

Et vakkert og harmonisk portrett!
God kontakt og fint utrykk.
Klarer ikke helt å bestemme meg for favorittversjon.
Avsluttet .

Her likte jeg V1 og V4 best men alle er nydelige. Øynene du har fått frem her er helt fantastiske og et meget sensuelt blikk. Skygge partiet avviker ikke mer en med en blender åpning som jeg syntes er korrekt.

Rune
Anne Ø.

Liker dette tette utsnittet Lau.
Nydelig kontakt, godt blikk.
Liker V 1 og V3 og den softe etterbehandlingen.
Noe oppskarpingsstreker på leppe og under øyenbrynene.

Anne:)
Anne-Lise S.

Hei Lau! For et vakkert portrett. Dust og med kun en anelse skygge som fremhever den søte nesa. Jeg ser at du har svært god kontakt med modellen, som ser direkte inn i kameraet med et nærmest sensuelt eller kjærlig blikk, sett med mine øyne. Det kan se ut til at du har klart å få frem den indre ''sjelen'' i Juliet Helene her, og at vi på dotten er så heldige å få se henne slik du klarer å få henne frem! Samtidig har hun også fått tatt et nydelig portrett av seg selv! :-) Du får også frem dybden på en flott måte her, gjennom det tomme rommet til venstre. Håret ligger fint, og fremhever ansiktet. Jeg har et par ting som jeg lurer på. Ytterst på nesetippen sees et lite lyst område noe til høyre som sannsynligvis kommer av lyset, og som jeg lurer på om du bevisst har valgt å ha med; kanskje for å fremheve at ''her stanser nesa''. I øyet til venstre for oss ser jeg også noe grålig som går innpå selve øyefargen inn fra venstre. Det er mulig det er skjermen min, men for meg blir den litt forstyrrende, og jeg synes øynene fortjener å komme helt til sin rett slik at de fremstår klare, og rene. Nå er jeg pirkete, Lau... ;-)

Anne-Lise
Anna Rosa L.

Jeg liker v2, 3 og 4!
Dette er skikkelig pent! Får den samme følelsen som av såpereklamer, he he.
Sånn myk deilig sensuell følelse! Bildet virker veldig feminint, men ikke jålete.
Hun har et skjønt glimt i øyet.. akkurat som om smilet til Mona Lisa har festet seg i øyne hennes!
-rosa-
Ole David P.

Hei Lau

Et godt portrett, tett på og god kontakt med modellen. Fin varme.
Tror jeg foretrekker V. 3

Mvh
ODP
Vidar S.

Hei Lau! For et nydelig portrett og betrakteren får en fantastisk kontakt med modellen...det blir nesten litt personlig gitt! Hun ser avslappet og tilpass ut og utrykket minner om, som allerede nevnt over, ''Mona Lisa'' (jeg kommer akkurat fra Paris og Le Louvre så den sammenligningen lå rett opp i dagen). v3 og v4 blir mine to favoritter. Duo presentasjonen i v5 ble meget elegant og den ville jeg hatt på veggen! Det er ikke bare blomster og landskaper du mestrer, Lau! Du er en god inspirasjonskilde! :o) Vidar
Eva Marie P.

Oj så vakker hun er da Lau...Og blikket er så direkte og rett inn i sjela på meg som ser på. Intenst og så flott med de mørke øynene. Dette var et utrolig godt portrett.
V3 er helt klart den jeg liker best...
-epl
Laurberg G.

Hej alle sammen. Jeg må nøjes med at komme med en stor kollektiv tak til Jer der har kommenteret her. Får jeg svare hver enkelt får jeg jo aldrig kommenteret Jeres billeder. Og det vlle jeg være ked af da det ofte er her jeg henter inspiration. Tak alle. mvh. lau
Per Harald O.

Velkomponert, nydelig portrett. Alle versjonene funker, men jeg synes v3 skiller seg ut.
Hilsen Per
Ulf G.

Virkelig ett flott portrett. Bra blikk . Dette var også godt etterarbeid. Ble inspirert av å se dette.
mvh Ulf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu