Strandnatur med blåskjell
Bildet inngår i albumet ''Fra en sandstrand på Hvaler 2007'' -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255903} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (34)
John B.
Hei!
Meget blått, og meget flott...
Får meg til å tenke på han kokken med fløteskvetten på tv som sier: det er ikke så mye som skal til vett du...
jeg sikter da til at det er vannet med bevegelsene som hever bildet høyt opp.
Om du kun hadde hatt med skjellene og stenene og utelatt vannet, så hadde dette vært verdiløst for min del....
Anbefaler det med det samme for det er det vel verdt...
John B.
Erik J.
Dette var virkelig BLÅskjell! Lekkert, nydelige tegninger i vannet og flott fargespill i skjell og steiner.
Ole Walter S.
Hei, et bilde jeg falt fordi det er noe annet fra din hånd, det er ikke fugler, du tar fine fuglebilder, men dette var noe annet og det var derfor bra. Bildet var flott det, men jeg personlig mener det var litt for mye uskarphet, noe som også er uvanlig når det gjelder dine bilder. Du får noen flotte farger i dine bilder også dette, en herlig blåfarge og fin bevegelse i vannet. Men jeg synes kanskje at det blå skjellet er i blåeste laget. Lenge siden jeg har sett noe så blått skjell men...

Ole Walter Sundlo
Lise U.
Flotte blåtoner med fine oransje-brune kontraster. Og flott kontrast mellom den myke teksturen skapt av bevegelsen i vannet mot steiner og skjell som ligger der med sine tydelige farger og mønstre og lar seg vaske. De små boblene ved blåskjellet er en detalj jeg setter ekstra pris på.

:) Lise U
Kjartan T.
Klassisk Biofoto-motiv løst på en fremdragende måte. Gløden i lyset gjør at du får noe mer enn vanlig ut av motivet. God bruk av lang lukker gjør at jeg får følelsen av at det renner skummet melk over skjell og steiner. Varme og kalde farger spiller godt sammen i bildet. Jeg synes det er svært behagelig å se på, og dette er noe som mange her på Foto.no vil like.
Per Einar G.
Hei,

Her får jeg assosiasjoner til badeliv, sommer, salt, blåskjell og hvitvin. Du har skapt ett flott bilde, fargene var nydelige!

Mvh Per E.
Knut Børge S.
Hei Carsten!

Nå fikk jeg virkelig den gode sommerfølelsen, sol fra skyfri himmel, varmt, og sitte langs fjærekanten å fiske etter makrell. Nydelig bilde med flott mønster og flotte farger.

mvh KBS
Carsten A.
Takk for kommentarer.

KT: Selvsagt er dette såkalt ''Klassisk Biofoto-motiv'' (egtl. BioFoto, kanskje?), ikke akkurat så originalt nei, men jeg har lenge hatt lyst på å lage en liten serie fra denne sandstranden. Det har jeg nettopp brukt noen dager på, og flere bilder kommer etterhvert.

MVH CA
Ketil K.
Lekkert blåskjellbilde, der komposisjon, farger og teknikk sitter som et skudd.
Inger-Lise S.
Aldeles nydelig! Flott motiv med vakre farger. Dyktig presentert.
Flotte linjer og virvler i vannet. En lukkertid jeg liker.

Inger-Lise
Tomas W.
God kveld Carsten!

Litt vel mye blåskjær for min del, men for all del...! Kjempegodt fanget dette. Ballansert og særegen komposisjon der du ivaretar stilen din. Du røper ikke så mye om utstyr og teknikk, så da får vi jo bare lure...:)

- mvh Tomas
Kjell Sigurd S.
Lekker liten detalj fra stranden dette. Fint utsnitt (komp). Knalle farger. Teknisk supert som vanlig.

Kjell S
Bjørn H.
Aldeles nydelig Carsten. Både farger og teknikk er supert. Vannet har et nydelig slør med deilige bevegelser. KT nevnte følelsen av melk. En følelse jeg følger.

Motivet gir fornemmelse av sommer og er godt for øyet. Hvis jeg skal tørre å pirke noe, må det være litt på skarpheten, på skjellene, og spesielt det på venstre side !!!

Gleder meg til neste bilde i serien... Du har sansen :)))

Bjørn.
Marit O.
Hei Carsten!
Et aldeles nydelig bilde.
Flotte fargetoner og fine kontraster
pent slør i vanne
bra valg av lukkertid.
Dette likte jeg veldig godt
du får min anbefalning!

Ha en fin dag!

Mvh Marit :)
Anne Ø.
Aldeles nydelig, for noen fargetoner på skjella og på vannet.
Svært behagelig skue!!!!

Anne.)
Guttorm N.
Dette likte jeg godt Carsten, delikate farger og passe ''driv'' i vannet.
Gro K.
Her synes jeg at lukkertiden er riktig valgt.Det bløte preget av vann i bevegelse er perfekt. Uskarpheten i spesielt skjellet til venstre er et resultat av vannets bevegelser, og måtte tas med på kjøpet. Men de skarpe små boblene kompenserer så effektivt for dette, at det knapt merkes.
Et nydelig bilde med kalde og varme farger i fin kontrast. LITT i blåeste laget også for meg, men dette er et spørsmål om smak og behag.
Hilsen Gro
Steinulf L.
Svært vakkert. Ser frem til fortsettelsen.
Avsluttet .
veldig vakkert bilde. flott og orginalt å få blåskjell så vakre....
nydelige farger
mvh cecilie
Lars-Anders M.
Perlemor helt enkelt. Toppenbilde.
Nils G.
Jeg er fascinert av den fine gjengivelsen av bevegelsene i vannet. Lukkertiden synes jeg er perfekt. Sammensettingen av de to skjellene med sine forskjellige blåfarger er tiltalene.

Nils
Avsluttet .
Lyset, komposisjonen, skarpheten sammen med det sløra vannet og fargekombinasjonen gjør at bildet blir noe spesielt. Vakkert.

Rune
Svein B.
Stødig og delikat gjennomført. Tydelig gjort med bevissthet og tanke. Dette er ett bilde jeg liker svært godt i allefall- har ikke noe å sette fingeren på. Inspirerende.

Mvh
Svein B
Ole Birger S.
Et flott bilde, som jeg liker bedre og bedre jo mere jeg betrakter det. Fint med både bevegelig og stillestående vann. Boblene, i stillestående vann bak skjellet nede til venstre, gjør seg godt. mvh obs
Ann F.
Noe mer skarphet på det store skjellet nede t.v. er mitt ønske, ellers meget behagelig og pent.
Spesielt godt liker jeg to tre diagonale rødgylne partiene som bryter med det blå.

Mvh Ann
Ivar B.
Fin utnyttelse av billedflaten. Til tross for mange elementer i bildet fungerer det meget godt takket være din gjennomtenkte komposisjon. De røde steinene skaper symetri og en fin tenkt linje som krysser den tenkte linjen mellom blåskjellene. Vannet skaper fint liv i flaten. Godt formidlet, og dyktig laget. Mvh Ivar.
Helge R.
som alle bildene dine stilrent, vakkert, men her synes jeg du har mettet fargene litt for mye, hilsen
:)Helge
Jan-Eilert P.
Dersom det kommer flere bilder fra denne stranden så gleder jeg meg.

Dette var en lekker start. Meget flott på alle måter.

Jan-Eilert
ingebjørg fyrileiv g.
Teknikken er på topp, men jeg er pittelitt usikker på om blåtonene inneholder litt mye cyan? Bildet har et godt driv med mange fine mønster innimellom hovedinjen. Når det gjelder komposisjonen, så liker jeg oftest litt mindre elementer og større flater. Men dette synes jeg fungerer godt. Den lille klynga men bobler gjør mye for bildet.

vh ingebjørg
Torgeir J.
Flott motiv, men blåtonene på skjellet øverst er for sterke for min smak.
Ellers meget bra.

mvh
T.J.
Kjell G.
Det er sagt mye fornuftig om dette bildet i kommentarene ovenfor, med nesten unisone plusstegn. Jeg slutter meg til. Den minimale uskarpheten i venstre skjell er ikke særlig vesentlig etter mitt skjønn.

Det er lett å se at fotografen har vært ute før med sitt kamera og at han sitter godt i sitt digitale mørkerom!

mvh kjellg
Arne S.
Et annerledes og vellykket skjellbilde. Blåfargene står godt til hverandre og bidrar mye til den visuelle opplevelsen. Bevegelsen i vannet binder elementene sammen og gjør det hele til en nytelse.
Kristian S.
Heihopp.

Syns blåfargen var pen, og effekten var jo fantastisk. Det er en bølge, sant?

Syns også at det ble litt rotete med alle steinene og skjellene (spesielt den steinen under vann til vesntre for den orange steinen nede i høyre hjørne), og det blåskjellet til venstre er ikke helt skarpt.

KES
kjetil g.
Fantastisk bilde. Kjell Nupen klarer ikke blande slike blåfarger engang! dette er vel det en må kalle fotokunst. Veldig inspirerende å se slike bilder for en fersking! Kanskje litt mange element i bildet. Kanskje vært mer harmonisk uten steinen øverst i venstre hjørne, eller om den ikke var fullt så lant ute i bildets ytterkant kansjke?, men ikke sikker... alt i alt er dette et nydelig bilde i mine øyne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu