Fire katter og åtte makrell
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ann T.

Hei Anne Lene, du har en virkelig fin serie her og dette er ikke unntak og kanskje for meg det som jeg like best. Like fargene og teksturen svært godt. Kvadrat komposisjon er bra. Morsomt med katt og makrell formene som du reflektere i tittelen :-)

Dette anbefales!

Mvh. Ann
Odd E. k.

Hei Anne Lene!

Nydelige farger og strukturer i et flott mønster. Flotte fagernyanser som setter fantasien i sving, der en kan assioere kunstverket med mange ting. Flott komponert og i et fint utsnitt Anne Lene!

Mvh

Odd E.
Unni F.

Morsom tittel her...kan lett ''se'' både makrellen og kattene...Kreativt uttrykk. Fine farger og struktur, stilig med diagonalmønsteret. Et abstrakt bilde jeg godt kunne hatt på veggen!
Hilsen Unni
Roald O.

Det var noe kjent med den tittelen. Hmm...var det det ikke det han derre Jesus mettet et par tusen mennesker med for en tid tilbake?
Fint bilde forresten, men jeg har en mistanke om det er av noe helt annet.
Anne Kristin Fiskaa h.

Hei

Nydelige farger og fin komposisjon i denne serien din. Jeg synes det ser ut som dekor på en keramisk vase. Fint var det....

Anne K
Anne Lene B.

Tusen hjertelig takk for så fine tilbakemeldinger på dette rusteksperimentet Ann, Odd, Unni, Roald og Anne Kristin! Det setter jeg virkelig stor pris på!

En spesielt stor takk til deg Ann for en anbefaling som varmer!

Hilsen Anne Lene

Helge R.

Masse gode historier i disse formene, eg ser både katter og kanskje en oter, nydelige farger, et bilde med et utall beskjæringsmuligheter, denne er god. flotte farger hilsen
:)Helge
Ivar B.

Nydelig abstraksjon og linjer i en varm og fin farge. Mvh Ivar.
Anne Lene B.

Tusen takk for så fine tilbakemeldinger Helge og Ivar, det varmer! :-)

Hilsen Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu