sommerduggens refleksjoner
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole-Kristian T.

Enkelt og vakkert!
Stig Børre E.

Øvre halvdel av bildet er veldig delikat. Flotte toner og spennende reflekser.
Nedre halvdel blir litt tam. Litt kutt i bunn kan kanskje heve bildet - da blir det mere fokus på det som er bra i bildet.

StigB
Ann T.

Nydelige farger! Jeg har sett på dette og kommet tilbake flere ganger. Jeg tror at komposisjonen og utsnitt funger best som det er. Et flott bilde som jeg kunne godt tenke meg å ha på veggen :-)
Mvh. Ann
Avsluttet .

Kan være enig med Stig Børre om et lite kutt nede.
Men bortsett fra dette så syns jeg dette er et lekker bilde som umiddelbart faller ismak pga.av fargene og lyset:-)
Hilsen Tone!
Torbjørn K.

Flotte farger og lys her, Ingebjørg. Komposisjonen er også velbalansert og helt riktig etter min smak. Kanskje noe grumsete i nedre venstre hjørne som med fordel kunne vært noe mer detaljert av uskarpe bar-nåler. Du har funnet din stil, og det er lett å se at dette bildet er tatt av deg. Det synes jeg er veldig bra, og er et kvalitetstegn i seg selv. Du må bare passe på at det ikke går inflasjon i bildene dine og at du repeterer deg selv for mye :-)

Torbjørn
Kjell Sigurd S.

Dette faller i smak. Kanskje noe konflikt mellom hovedmotivet og refleksene. Eller et typisk format og uttrykk for deg dette Ingebjørg. Avdempede og fine farger. Alltid spennende å se hva du finner på.

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.

Takk fo kommentarings.

Stig B - Ja, jeg var i tvil selv om jeg skulle kutte, eller ei. Men jeg er enig i at det kanskje muligens hadde tatt seg ut bedre. Absolutt.

Torbjørn - Jeg vet at jeg kanskje har satt meg pittelitt fast i en bestemt stil. Men jeg liker den selv veldig godt, og kommer ikke til å la den gå Men: til høsten skal jeg jo til Lofoten, så da blir det nok mer variasjon i vidvinkle fjell og turkamerater :)


-ingebjørg
Bjorn F.

Hei Ingebjørg.
Har virkelig sansen for de ''nære'' bildene dine.Du har en enestående evne til å se og å formidle detailer fra naturen.De blir så maleriske, vakkre og på en måte viser de en sårbarhet.Har ikke noe negativt å si om dette , sitter bare å nyter det.
Hilsen Bjørn.
Tone A.

Hei Ingebjørg
Takk for kommentarar på dei siste bilda mine. Nå er det antakeleg 10.gongen eg startar på kommentaren på dette bildet.
Dette bildet er nydeleg med denne vesle veksten som stikk opp av doggteppet, og med blada strekk den seg etter lyset.
Doggteppet er så funklande og legg seg på sida og bak veksten som ein flott kontrast mot det mørke under teppet. Fine blåtonar på doggteppet med glitrande refleksar rett over toppen på veksten og i høgrekanten. I toppen er det mest skarpe detaljar og eg har lurt så lenge på om dette er blada til ein lyngplante?
Fine grøntonar på veksten som har eit flott lys og repeterande former nedover som avtek i skarphetsplanet. I venstrehjørnet nede er det nokre refleksar som er ein fin motvekt til høgrehjørnet oppe, der lyset kjem inn og dannar ein diagonal som går over doggteppet.
Fine sommarfargar øverst som gjer at dette bildet har eit meir frodig uttrykk enn dei minimalistiske dine elles. Men det er også noko litt yndig over den vesle veksten somstrekk seg etter lyset. Det glitrande teppet med refleksane gir litt liv til bildet. Øverst gjentek sommarfargane seg og med eit innslag av blått.
Bildet osar av stille morgonsstund og er bare vakkert.

Også eg vil gratulera deg med drømmestipendet, som Fred fortalde i ein annan kommentar. Det er så velfortjent, pga at du har utvikla din spesielle stil kor det spesielt er makrobilda dine som eg likar best.
Sonen min reiser på Roskilde denne sommaren også, og nå er det jo ikkje mor som bestemmer. Det var iallefall flott ver sist sommar. Sommaren før det regna det mykje og dei vart liggande i eit gjørmehol med teltet.
God sommar Ingebjørg.
Helsing Tone
ingebjørg fyrileiv g.

Tusen takk til Bjørn og Tone for fine tilbakemeldinger.

Tone - Du verden, hadde jeg hatt en liste over lengste kommentarer, hadde du toppet der. Du gir veldig fine tilbakemeldinger, og det vet jeg mange setter pris på. Det er hyggelig å se at bildet faller slik i smak hos deg! Du lurer på hva det er slags veks, og da kan jeg opplyse om at det er kreklinglyng. Morgendugg er utrolig spennende å arbeide med, så jeg angrer på at det ikke ble mer i fjor. -Men i år får jeg prøve å stå opp litt tidligere..

Jeg må også takke for gratulasjon. Pengene kommer godt med, men bare det å bli nominert er stort for meg. Jeg skal desverre ikke på Roskilde i år, men Storås. Det hadde nok blitt billigere å dra til Roskilde med tanke på både billett og drikkevarer..

God sommer til deg også!
-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu