Orreleik på 16.Mai
Jeg og Pappa var på Orreleik 16. Mai, Pappa har satt opp 2 telt på plassen og vi satt i hvert vårt telt, Alle Orrhanene satt utenfor mitt telt og ikke Pappa sitt.Det ble tett Snøkave men jeg syntes det var stemningsfullt lell.
Jeg er bare 13 år og dette er mine første Orrhane bilder.
Utstyr
  • Nikon D70S
  • Sigma 100-300 APO DG HSM f.4
  • Brennvidde280mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Linda G.

Hei! Et nyyyydelig bilde! Virkelig flott stemning med snøen ;) Du er heldig som får oppleve dette...en dag skal jeg også komme helt innpå dem...Flott bilde! Dette får du til ja ;) Hilsen Linda
Knut H.

Gratulerer Andreas.
Her stemningen flott fanget av de to kamphanene.
Meget god skarphet og farger og snøværet skaper
ekstra gnist i bilde.Den nermeste hanen bærer preg
av mye juling han er noe rufsete på hode.
Er imponert Andreas du er flink.
Knut
ketil o.

Hei! Et fint bilde dette. God skarphet på orrene,fint med snøen som daler ned.
Mvh:ketil
Ole Martin D.

Kjempeflott oppladning til 17. Mai for ein ung naturfotograf! Flott Andreas og hvis din far heter Terje så er han sikkert sur i dag for at han sovnet fra Orrleiken, kanskje han snorka? Skal man få gode bilder så hjelper det å være på hugget!!
Terje S.

Kjempebra Andreas. At jeg plasserte deg i eget telt midt på leiken var bevist da jeg allerede har nok orrebilder. At jeg har forsovet meg eller snorket er nok ikke tilfelle Ole Martin. Jeg sover ikke bort summarnatta.
Syntes det er artig at du greide å sitte rolig når hanene sprang 5 meter fra teltet. Flott det å være 13 år å greie å ta slike bilder. Jeg var 15 år før jeg tok mitt første orhanebilde. Ikke så bra kvalitet som det her heller. Ser ut som du går i din fars fotspor.

Lykke til videre


Pappa
Robin J.

Ikke mange 13 åringer som har tatt et slikt fint orrhanebilde. Flott dette Andreas. Fin stemning med snøen. Bra å ha en far som kan lære deg. Lykke til videre. Mvh RJ
Harald H.

Kjempestemning du har fanget her. Hvis jeg skal pirke, må det være at du har fått en liten halo på den forreste orren. Det tyder på litt vel hard oppskarping. Med litt ekstra arbeid i PS kunne du ha fjernet den haloen. Dette er som sagt pirk, Bildet er virkelig bra. Heldig at du fikk dem foran ditt telt, da .... :)
Odd E. k.

Hei Andreas!

Dette har nok sikkert vært en flott opplevelse, det å ha disse store fuglene så tett innpå seg i et fullt vårspill. Flott fanget disse i snøkavet, der de er i full aktivitet med å kjempe om hunnene. Snøen skaper en fin stemning, noe en må regne med på denne tiden av året. Her har du to haner som ligger fint i bildefeltet og kommer godt frem i snøkavet. Posituren er flott og fuglenes plassering i bildefeltet er meget bra. Skarpheten er også bra og ligger fint på den fremste fuglen, mens den andre ligger fint ute av fokus. Lyset har du også vært heldig med, noe som fremmer de flotte fargenyansene i fuglene. Liker også miljøet rundt fuglene, som er åpent men samtidig flott og fargerikt. Komposisjonen sammen med utsnittet er også meget bra Andreas.
Flott fanget og en opplevelse du aldri vil glemme!

Ha en flott fotohelg sammen med pappa.

Mvh

Odd E.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu