Bjørkeskog etter stormen
Ett greit bilde av Bjørkeskogen som ble herjet av stormen for noen år siden.
Ok
Utstyr
  • Nikon D70S
  • Nikkor 300 f.4
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger485
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Stian H.

Go`kveld!

Flott beskrivelse av de voldsomme naturkreftene som kan herje på kysten vår. Denne bjørkeskogen har virkelig fått har medfart. De merkeligste formasjoner kan bli skapt av slikt volsomt vær...

Ha en strålende helg!
Kjell G.

Det som er så flott med dette bildet er at dyr og trestammer passer så perfekt til hverandre. Da gjør det ikke så mye at bildet ikke er croppet annerledes for å unngå midtstillingen.

mvh kjellg
Terje S.

Skogen er full av spøkelser. Vist vi ikke ser noe er det alltid noen som ser oss.

Terje
Monika Frisvold V.

Hei Terje...
Hvorfor er det ingen som rydder skogen etter stormen? Vi gror snart ned med slik kratt... Vi er en nasjon med strømpriser som alle uffer om, tenk om noen kunne hugget seg litt ved :))
Skogen er full av spøkelser, men det er jaggu godt at en kan ha et fri sted for tanker og litt filosofering.
Litt uvant bilde fra deg, men jeg liker det jeg ser...dette er natur! Friskt irrgrønnt gras med blåbærlyng, å mitt inni et dyr som faktisk lever der....
Fin helg til deg....

Mvh monika
Per Einar G.

Hei,

Syntes dette bildet ble veldig bra, du ser jo nesten ikke hjorten for bare trær, og det kan jo være bra for beskattningen da ;) Eller hva?

Per E.
Terje S.

Godt poeng Per Einar. Har hjorten vært plassert i enn av hjørne eller noe i den dur- tviler jeg på om alle hadde sett den. Sånn det er nå, er det egentlig for opplagt. Liker litt slik katt å mus bilder. Her er ett annet i samme sjanger . Men da med rype. Her var det flere som ikke så rypa.

Se : bilde nr. 295376


Terje
ronny s.

Hei Terje
Eg synst du er flink til og komme med litt andeleis naturbilder so ikkje berre er nærbilder og kanonskarpt.
Dette er skarpt men det er so masse meir, det viser korleis det er der ute og at det er ikkje langt du ska gå før det er noken som ser deg.
Mvh Ronny
Terje S.

Takk for den Ronny. Sånn teknisk er ikke dette helt bra pga av dårlig lys ,høy iso og lang lukkertid men liker godt bilder der dyr skjuler seg å går i ett med naturen. Er sjøl jeger å vet hvor vanskelig det er å oppdage en hjort eller rådyr på våre vandringer i skogen. Akkurat her er det mesteparten av Norges befolkning som har kommet til å gått videre uten å ha sett noen hjort.

Terje
Ivar B.

Dette likte jeg meget godt. Beskrivende om dyrenes evne til å gjemme seg og kamuflere seg. Mange elementer, men trærene danner en tenkt trekant som drar blikket inn mot dyret som får fokus. Midtstillingen er viktig i mine øyne. Bra! Mvh Ivar.
Odd E. k.

Go lørdag Terje!

Fra orremyra til bjørkeskogen, ikke dårlig det Terje. Sikkert mye fokus på orrene den siste tiden, noe som fører til at en har ett mål i øyet, orremyra. Det å oppdage det andre som omgir en, kommer lett i bakhånd. Her stoppet du opp litt, såg deg rundt i de bratte bakkene , tørket svetten av panna, gjorde klar kameraet for orreleiken om noen timer, tittet noe i søkeren for å se at kameraet fungerte, OG PLUTSELIG stod den der, hjorten blant bjørkestammene. Ikke lett å se, men jegeren Terje oppdaget den lett med sine følsomme sanser. Godt skudd Terje.

Ha en flott lørdag!!

Mvh

Odd E.
Tom E.

Hei!
Jau hjorten er ikke mye å skryte av nå for tiden,grå og blass i pelsen.
På tumbnailen så jeg ikke hjorten.Begynte å lure på hva i all verden dette var.Ikke rart en kan gå rett forbi dyr under jakta.:)
mvh tom
Kjell Ivar Ø.

Høy iso lang lukkertid gjorde seg her Terje. Hjorten ser nesten ut som ei bjørk. Et fortellende miljøbilde. Mvh Kjell Ivar
Anne Ø.

Godt oppdaget Terje.
Svært god dokumentasjon hvordan
dyrene går i ett med naturen.


Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu