Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jacob V.

Hei, Stig B

Dette her likte jeg. Fin grafisk effekt. Selve stemningen i bildet synes jeg var ensom og stusselig. Ikke at det er negativt. Ellers så er det en fin komp og utsnitt :)


Mvh

Jacob
Per Olav V. T.

Bildet ble enda bedre når jeg fikk det opp på fullskjerm uten ramme og hvit bakgrunn over det hele. Vokste opp i intet fra skjermens nedre kant. Litt aggressiv fremtoning pga ''kloa'' inn mot senter av bildet. Den er meget vesentlig i dette bildet føler jeg. Tenkte også på en iherdig dirigent når jeg så dette :) Mulig det hadde passet i enda større breddeformat. Litt hakkete overganger mot bakgrunnen, men antar at det er kun på 300kB bildet ditt? Likte dette :)
mvh Per Olav
Ivar B.

Dette ble intet mindre enn knallbra Stig Børre. Bildet er kaldt og røfft og har nesten noe agressivt over seg. Likte dette meget godt. Mvh Ivar.
Marit O.

Utrolig effektfult på fullskjerm Stig Børre!
Liker enkelheten i bilde samt den grafiske effekten du formidler her flott
komposisjon også.

Mvh Marit
Vidar S.

Du var heldig som unnslapp grepet til denne ''karen''. Virker truende pga perspektivet og den harde grafiske framtoningen. Det funker i all sin enkelhet. Komposisjonen balanserer bildeflaten fint etter mitt skjønn. Bra! :o) Vidar
Tom T.

Flott grafisk arb her. Komposisjonen er veldig god, bakgrunnen er bra.

mvh Tom T
Erik J.

Dette har jeg sansen for! Aller best med hvit bakgrunn of svart ramme!
Ole-Kristian T.

Dette likte jeg kjempegodt. Stilig, malerisk trestamme med ''menneskelige'' trekk i et grafisk uttrykk som fungerer utmerket. Får en utrolig følelse av høyde oppover trestammen. For meg fungerer bildet best med ramme.
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer!
Morsomt at flere ser det samme jeg gjorde når jeg tok bildet. Det er noe menneskelig og truende over dette treet. Treet har vært offer for påtenning, og det er vel kanskje derfor det har inntatt denne aggresive holdningen... :-)

Per Olav: De litt hakkete overgangene kommer nok av komprimering, tif filen er helt fin.

StigB
Tine F. B.

Hei Stig B. Dette var et spennende bildet som kommer til sin fulle rett i fullskjerm. Kunne vært morsomt å sett det på en skikkelig stor skjerm i rett belysning, det har på en måte noe uendelig over seg.. Bra jobbet! mvh Tine
Geir F.

Den nærmest grafiske effekten som er nevnt ser jeg. Og det menneskelige... jo jeg ser det også.
Men jeg kunne tenke meg en noe mer diagonaleffekt. Tror du hadde utnyttet bildeflaten mer på den måten og gjort motivet mer dynamisk.
men absolutt et godt bilde.
synes
-fløde-

Anna Rosa L.

Det ser ut som treet priser Gud her!
Jeg synes dette ble litt stilig...:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu