Mot lyset
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-IF VR
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ole-Kristian T.

Hei Steinulf, får lære litt av blomsterbildet ditt, ser du har en oversiktlig komposisjon med fin bruk av dybdeuskarphet. Jeg liker fargene og rytmen i bildet, og den hvite blomsten i forgrunnen skaper en fin kontrast mot den røde bakgrunnen. Veldig vakre farger i bildet!
Anne Kristin Fiskaa h.

Hei

Dette var et friskt bilde med fine farger og godt lys. Fin komposisjon også.

Anne K
Tone A.

Hei Steinulf
Her har du fått fram eit friskt blomebilde pga orangetona bakgrunnen som er ein flott kontrast til dei spanske margerittane med lilla underside og kvit overside på kronblada.
Dei to margerittane som klyngar seg i saman gjer mykje for bildet, der dei strekk seg mot lyset. Det same gjer dei to duse margerittane i bakgrunnen også og den eine er heilt utfalda.
Under dei samanklynga blomane i forgrunnen er det ein vissen blom, som eg villa ha knipt bort først. Dette paret kunne vore åleine i bildet her, pga positurane som er så fine-
Bildet er litt uroleg pga dei to blomane bak og mange detaljar i det frodige bladverket. Eit kutt i venstresida kunne du prøvd og med ein større blendar hadde bakgrunnen blitt rolegare også.
Men elles eit fargerikt blomebilde med eit frodigt uttrykk og kor den orangetona bakgrunnen har lillatona felt som tek opp lilla tonane i margerittane.
Kreativt og fargerikt blomebilde med skarpe detaljar på kronblada i forgrunnen.
:) Tone
Helena J.

Hei!
Dette bildet var nydelig. Meget behagelig å se på. God komposisjon.
mvh. Helena
susanne e.

Dristige farge toner og kontraster , resultat er en glad beskjed om sommer og herlighet !!

Vh. Susanne
Eivind B.

Ahh.. Den hellige treenighet satt sammen i en god komposisjon. Fin effekt av DOF på den bakerste planten. Har også sans for det det mettede og crispy farveuttrykket som går igjen i flere av dine makrobilder. Mvh Eivind
Inger Anne Maritsdotter V.

Flotte blomster og fine farger med en malerisk stemning.
Eli B.

Første inntrykket var at dette var litt rotete, men etter å ha sittet og sett på det en stund finner jeg ut at det er ganske behagelig og vakkert å se på, så jeg kommer frem til at du har lykkes godt med dette, rødtonen i bakgrunnen gjør seg til blomstene, og skarpheten ligger der den skal. Flott levert.

mvh Eli
Jan Frode A.

Friske farger, og flott utsnitt.
Jeg syntes du har valgt et spennende fokusplan som gir et inntrykk av to flater i bildet. Fine former i bakgrunnen, spesielt blomsten mot høyresiden. Denne bryter opp i bildeflata på en veldig god måte.

mvh Jan Frode
Tom T.

Liker bilde ditt:) Bakgrunnen med blomstene bak, bør ha vært mer ut av fokus, det er min smak. Fargene er gode i bilde.

mvh Tom T
Inger-Lise S.

Hei Steinulf! Her har du et flott macrobilde med godt valg av fokus, etter min mening. Jeg syns det gjorde seg godt med blomstene i bakgrunnen. Diffus og behagelig bakgrunn. Friske farger i bildet. Liker komposisjonen du har valgt.
Skal jeg pirke, ville jeg kuttet 2 cm i forgrunnen, da jeg tror det gjør bildet roligere.

God pinse til deg!

Inger-Lise:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu