Fra toppen
Fikk testet ut mine nye ski på lørdag, og skulle finne ut om kameraet tok bedre bilder når det ble lettere å svinge.
Utstyr
  • Eos 300D
  • 50/1,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257784} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
hei et nydelig landskapsbildet men ville beskjært bort skyene da jeg syntes det ble litt mye innformasjon i bildet, som jeg mener er helt nydelig i toner og lys.

Rune
Are-Martin S.
Det er såpass snø igjen der? Veldig flott motiv, har selv vært der så seint på året som 6.juni og kjørt ski ned. Flott med Buren, Blåmannen, Hollenderen og Ersfjordtraversen i bakgrunnen.

Men bildet er litt tafatt, er det litt undereksponert? Skulle gjerne sett dette med litt med ''smell'' i. Det hender automatikken ikke helt takler motiver med mye snø, som dette. Men det kan jo være lyset som er flatt også, men igjen, det ser ut som det bør være bra lys, det er ikke helt overskyet. Kan det være bindingene? :-)

Mvh
AMS
Helge A.
Her må jeg bare innrømme at jeg egentlig ikke får til dette bildet, og vet ikke hvorfor. Mer kontrast gjør snøen utbrent og byen bør vel helst ikke være mørkere heller. Har en teori om at et polafilter ville gitt mer smell, og jeg får ikke til rette opp dette. Men det er også en jpeg-fil. Så er jeg vant med fjellski, men altså brukt her toppturski som burde gi extra kick.

Helge
Avsluttet .
Nå er det jo ikke den mest fargerike årstiden, men fargene på bildet var ganske blasse. Ellers synes jeg at bildeinnholdet var overraskende komprimert til å være tatt med 50mm, selv med crop factoren in mente. Trodde først at det kunne være tatt fra Hamperokken med mer tele.

Komposisjonen synes jeg halter noe. Å ta bilder av Tromsø er en utfordring, man vil gjerne komprimere med tele, med har ikke lyst å begrense utsnittet. Her synes jeg ikke komposisjonen sitter spesielt bra. Spesielt forgrunnen virker tilfeldig og mest av alt i veien.

Skyerne er med på å gi et lokk over byen og formidler den typen vær ganske godt. Liker dessuten utsnittet fra Tromsøya og utover godt. Man ser både sundene, Kaldfjorden, Ersfjorden og havet bak.

.Kim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu