En svale mindre
Bildet inngår i albumet Katter - Det er "bare" et kattebilde...
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Aud Elise S.

Oj! Den der var nok ikke lett å fange...
Du har formidlet en dramatisk situasjon her.
Katta er topp konsentrert ser det ut til.
Kanskje kunne det grønne ned til venstre vært fjernet..

mvh Aud
Ann F.

Jaha, så den skjønne kosepusen og turkameraten din er jeger også. (Hadde vel aldri trodd noe annet, med mitt kjennskap til katter.)
Først tenkte jeg det var synd at ikke også fuglens hode var skarpt. Så ser jeg på de intenst konsentrerte ravgule katteøynene og finner ut at det kanskje ikke er så farlig, formen er tilstrekkelig definert på fuglen likevel.
Jeg er ikke helt enig med meg selv, her.
:-)
Jeg liker det grønne som stikker opp fra sydvest, det viser at fangsten er gjort og fortært utendørs og bidrar til fortellingen.

Mvh Ann
Andreas S.

Liker egentlig ikke kattebilder.. eller katter i det store og hele, men her måtte jeg kommentere for dette var bra fanget. Det som gjør bildet er øynene på katta som viser tydelig at dette er et rovdyr. Det blikket ser du ikke i Friskies reklamen... Videre har du en liten dybdeskarphet som også fokuserer på begivenheten, og en bra komposisjon. Dette likte jeg.

Og heldigvis; En svale gjør ingen sommer...

mvh
Andreas
Rune S.

Synes du har fanget naturens rå virkelighet fint her. Kosedyret og et av våre symboler på sommeren på en litt annen måte. Slikt kan sette følelsene i sving. -vla katt og stakkars fugl. Tipper at svalen har vært nede og hentet sementeringsmateriale til reiret, og derfor et bytte.

Mvh
Rune S
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Gisse tok svalen inne. Den dumme fuglen fløy inn i stua hvor Gisse lå og hvilte. Det varte ikke lenge.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu