Unstad
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger505
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Dag T.
Igjen (for i kveld) et bilde der jeg synes hovedmotivet for for lite rom. Nå utgjør kirken akurat nok plass til at den er kjedelig, samtidig som den dekker for mye av landskapet bak. Lenger unna, mer landskap med lekre toner, kirken i møtepunktet mellom fjellene på hver side, det tror jeg hadde blitt bedre.
Avsluttet .
Liker den effekten som sort hvitt skaper i dette motivet av en kapellet - liksom ''lys i mørket''. Men utsnittet er for vidt, synes jeg, slik at motivet i bildet forsvinner i miljøet. Det er fristende å forsøke å fa med alt i ett bilde, men funker dessverre ikke alltid. Jeg ville ha gått nærmere og fått kapellet helt i forgrunn - min mening og ingen fasit. Litt for mørkt synes jeg, prøv å justere kontrasten for å få mer lys og skarphet, det vil hjelpe.
Vennlig hilsen MV
Anne Lene B.
Tusen takk for nyttige innspill og tips Dag og Magne, det setter jeg stor pris på!

Hilsen Anne Lene
Brit M.
Jeg syns at den upretensiøse lille kirka, nærmest et lite kapell, kunne fått noe mer rom, likevel ikke så mye at det ble et fjellbilde med kirke i. Fått med flere gravsteiner også. Hadde du gått nærmere og lavere, ville hun sett ut som en puddel som prøver å late som om hun er en bulldog. Flott der fjellene skråner ned mot henne, eller opp fra henne, som for å verne om henne, liten som hun er. Også flott med snøflekkene i fjellsidene.
Gratulerer også som ukens fotograf!

Brit
Helge R.
Stor gratulasjonsklem, du fortjener; ukas fotograf. Det er få som kommer med så spennede foto som deg.
Jeg liker det minimalistiske uttrykket, bra komponert, godt lys og fargene er topp, hilsen
:)Helge
Anne Lene B.
Tusen takk for flotte kommentarer, innspill og ikke minst gratulasjoner Brit og Helge! Det betyr svært mye for meg og det inspirerer til videre utforsking!

Hilsen Anne Lene
Erik J.
Velvalgt svarthvitt på noe som må være åndelig minimalisme. Jeg har aldri sett noe så lite i kirkeverdenen. Morsomt med benken på utsiden - jeg ser for meg ca 3 rader på innsiden.
Anne Lene B.
Tusen takk for flott kommentar Erik og du ser det jeg så, åndelig minimalisme!

Hilsen Anne Lene
Hans-Jørgen H.
Hei Anne Lene!
Symbolskt, enkelt og vakkert i en storslått Lofotnatur!
Likte godt svart-hvit effekten her.
Forteller en spennende historie dette om folkeferd og landskap.....om tro og søken....Likte det!
Måkeskit på tårn og tak (og sikkert og på kors) symboliserer og det enkle, jordnære, men samtidig himmelvendte!
Ønsker deg en fin sommerdag i nord!
Hans-Jørgen
Anne Lene B.
Tusen takk for en så fin og utfyllende kommentar, og dine tanker rundt bildet Hans-Jørgen! Det setter jeg virkelig stor pris på!

Hilsen Anne Lene
Knut-Inge J.
Har sett mykje på dette bildet, fram og tilbake..... Har kome fra til at kyrkja bør stå akkurat der den står, dersom du forstår kva eg meiner :-) Syns faktisk komp og utsnitt fungerer nesten perfekt her, og måten fjella til venstre går over i kyrkjetaket, er neppe tilfeldig. Tonane, samt snøen/fugleskiten, får landskap og kapell til å gro saman. Og så korset over det heile.... Syns nesten Peter Dass kling i bakgrunnen her: ''Herre Gud ditt dyre navn etc....''
Det einaste eg kanskje savnar er at himmelen ikkje var så utvaska øverst, men fekk eit mørkare ''tak'' med fleire konturar,
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu