NÅ ER DET LIKE FØR ......
men nei da, nå driver de å retter opp og resturerer denne gamle brygge i det gamle fiskeværet Nyksund i Nordland. Kanskje blir det cafe eller overnattingssted, hvem vet.
Litt skjev og litt trekkfull.
Utstyr
  • Canon 300 D
  • 70-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Mone K.

Ville ikke akkuarat bodd her nei. Men naturen rundt ser ut som den har potensiele til å huse en koselig café.

Lurer på...om du hadde stått fra en annen vinkel, eller hatt litt mere rom på sida av huset. Venter bare på at hele huset tipper sammen med bildet. har vanskelig for å tro at høyre bildekant klarer å holde igjen dette her.

Men bra fanga, flotte omgivelser og fine farger. Bare litt usikker på det tette utsnittet til høyre.

Mone
Brit M.

Ja her har du fått dokumentert et stykke historie! Er litt enig med Mone, kunne fått med litt mer under og litt mer til høyre, for sent nå kanskje? Nå skjønner jeg hva han mente, han som sa han hadde kjøpt seg et restaureringsobjekt. :-)

Brit
David P.

Ufda=( Dette er da historie og burde tatt var på! Tatt over av måker og diverse fugler ser jeg. Fine farger og greit utsnitt.
Svein Jarle B.

Brygga i Nyksund, ja.. Den er godt kjent. Et mirakel at den fremdeles står...
Men det ser veldig stilig ut, det er bare det at jeg får ikke helt intrykket av at det er like før, det er altfor fint vær til det.

Men et flott bilde som gir meg hjemlengsel :)
Hjalmar J.

Du vil bli overrasket om du så den i dag.
Vi har totalresaurert den utvendig og er ferdig med første etasje innvendig, den rommer nå museum .
Eva Marie P.

wow, dette var ei hengebrygge:) forfall e spennende og faktisk vakkert og.Godt sett, syns det er litt lite luft, både til høyre og under...
Du må nesten ta et bilde etterpå og, så vi får sjå kordan den bi som "ny"
Torbjørn J.

Hei alle sammen. Takk for hyggelige komentarer. Til deg Hjalmar, som havblods øksnesværing, er jeg nok klar over at denne bryggen er resturert(noe jeg synes er kjempeflott at historien blir tatt vare på), jeg er ofte på fototur til Nyksund. Kanskje kommer jeg med et "ny-resturert" bilde av samme brygge.
Fotohilsen Torbjørn
Marianne H.

Godt å se at noen har funnet igjen "hammar'n hans Edward", og bruker den til å restaurere istede for å spikre igjen! Håper mange slike flotte bygg får en ny sjanse før det er for sent!
God dokumentasjon, flott motiv og omgivelser.

mvh
~Marianne~
Willy K.

Det var da et utrolig trist, men spennende motiv! Lurer litt på om du kunne fått enda mer ut av de rare vinklene om du hadde gått nærmere og prøvd ulike vinklinger? Fascinerende så det holder, uansett :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu