Kontraster
Synes dette ble et ganske bra bilde.
Fjorårets siv mot den nygrønne skogen i bakgrunnen, viser kontrastene våren kan ha.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger288
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258544} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
sherzad t.

veldig bra komposisjon og fine fargenyanser.... maleraktig stemning i bildet... kjempe bra, lykke til videre...

Mvh. Taheri
Ronny A.

Hei Egil. Her kombinerer du farger og komposisjon på en så flott måte at jeg bare blir sittende å se på det, lenge. Tredelingen av bilde gir også dybde. Her vanker det en anbefaling:-) Ha ei flott pinshælg videre.
mvh Ronny
Anne-Lise S.

Blir sittende og studere dette bildet, og dess mer jeg ser, dess mer fascinert blir jeg av strukturer og den maleriske virkningen som sivene i forgrunnen har. Flott tredeling i bildet, der stråene starter det hele med dus, varm og fin farge, mot vannet innenfor, og til sist den tette skogen med de flotte trærne. Herlig valg av farger som ser nedtonet ut. Kanskje har du skarpa litt for mye i.o.m. det synes spesielt godt mellom stråene, men det skjemmer ikke veldig. God komposisjon ift. inndeling av elementene og med de diagonale linjene. Kanskje noe midtstilling av stråtoppene og vannhorisonten her ift. bildeflaten. Denne kunne enten vært hevet noe gjennom noe lavere kameravinkel og med en retting av kameraet noe høyere oppover. Jeg tror ikke du ville ha mistet vannet i bildet da. Øvre del av bildet viser nå landskapet lenger inne, noe som skaper dybde, men her kunne bildet også fungert godt uten at dette var med. Når det er sagt så liker jeg dette godt akkurat slik det er også, men da uten skarpinga mellom stråene.

Anne-Lise
Per Einar G.

Hei,

Jeg ser at du har skarpet og hevet kontraster endel som Anne Lise Stangenes nevner, det trekker selvfølgelig ned men ikke nevneverdig. Du har jo Kontraster i bildetittelen så betrakteren bør jo forvente det. Komposisjonen med toppen på aksene og vannet rett over midten på bildet er helt etter boka og er med på å sette standarden. Dybden i bilde er ++ med tregrensen rett overfor vannet. Et FLOTT bilde!!

Per E.
Hans-Jørgen H.

Ble absolutt bra dette Egil!
Godt observert!
Fin tredeling av bildet og fine kontraster!
Ha ei koselig pinsehelg, og trå varsomt på skogssti!
Hans-Jørgen
Terje S.

Flott landskapsbilde Egil. Det meste er skrevet så jeg avslutter med god Pinse.


Mvh Terje
Odd E. k.

Hei Egil!

Meget fine kontraster mellom bakke og skog. Flott skille eller lag du har skildret her. Det gulgråe sivaksene mot den grønne skogen og med det dråhvite vannet i mellom gir en fin stemning. Fint sett og formidlet Egil.

Ha en fin pinsehelg !

Mvh

Odd E.
Egil S.

Hjertelig takk for tilbakemeldinger, og Ronny - takk for anbefaling
Avsluttet .

Dette var virkelig fint Egil:-)
Nydelige kontraster og jeg liker så godt lyset og alle linjene og mønstrene som stråene lager.
Flott.
Hilsen Tone!
Egil S.

Takk Tone!
WENCHE K.

Hei!

Takk for positiv kommentar til mitt bilde ''Med Helleren som tak''. Sitter her og koser meg med bildene dine - her var det mye flott! Utrolig hva du oppdager i naturen på dine turer, og for en fantasi.... både i tekst og bilder. Jeg har valgt ut dette bildet som et av favorittene. Det er nydelig!! Fantastiske farger, og sivet er som gull mot den grønne skogen bak. Formatet du har valgt passer veldig godt til motivet.

Hilsen Wenche i Stavanger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu