Jeg har lagt ut bildet under Bildekritikken fordi jeg tror at din utilslørte, direkte kritikk bidrar til at jeg blir en bedre fotograf, og at andre som leser din kommentar lærer noe av den. Jeg tåler både ros og slakt, men jeg misliker ukritiske kosekommentarer.
Dette bildet er altså lagt under Bildekritikken, et forum som ikke bør ødelegges av snillisme og ukritisk kosekultur. Vær saklig og kritisk: Kall en spade for en spade, uten å tåkelegge ditt budskap.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-26 20:01:29
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetIR
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger622
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258666} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Stian G.
I utgangspunktet et spennende bilde som sannsynligvis gjør seg veldig godt i stort format. Liker veldig godt dynamikken og spenningen i havoverflaten, men av en eller annen grunn så er det noe med senter av bildet som blir for tomt. Lurer på om bildet kunne blitt hevet ved å fått litt mer tegning i skypartiet i midten. Liker godt komposisjonen som på mange måter er ''kjedelig'', men nettopp midtstillinge gir også blikket grunn til å vandre litt rundt og da opplever jeg spenningen i forgrunnen. Alt i alt så synes jeg dette er godt jobba.
André M.
Takk for kommentaren Stian. Jeg så også at JPG-konverteringen ga meg et lysere bilde enn originalen jeg jobbet med. Det må jeg trekke lærdom av når jeg jobber med toner som ligger nært, nært opp mot hvitt. La ut en ny versjon nå med mer kontraster. Hjalp ikke så mye på de skyene du nevnte. Er i utgangspunktet lite tekstur på dem (jeg tror det er en regnbyge, altså en massiv grå vegg).
Lars Kristian A.
vakkert. Litt lyst, men det skriver du jo selv at du er obs på. versjon 2 er å foretrekke.
Roy Sigurd K.
v2 er klart best, ja. men likevel synes jeg det hvite i skyene i bakgrunnen tar litt vel overhånd. Ellers liker jeg bildet :)
Avsluttet .
Hei.

Liker bilder som dette med masse dramatikk, men syns du har dratt litt hardt i spakene. Syns v2 var bedre her.

Med vennlig hilsen Jon Martin
André M.
Takker for tilbakemeldingene. V2 blir nok den riktige å kommentere (jfr. min kommentar tidligere). For øvrig: Opptaket er gjort med IR (infrarød) filter.
Stian G.
Versjon 2 ble bedre ja. Oppdaget nå en spennende detalj som jeg ikke la merke til i går. Den lille ensomme hvite skyprikken til høyre over de andre var stilig.
Kjetil D.
Versjon 2 ble knallbra.
Espen A. I.
Her fikk jeg den velkjente WOW følelsen og litt oj følelse. For det første er dynamikken og bildets kalde toner svært delikat og helt etter min smak. Jeg veit ikke om det er IR eller rett og slett snø, men det virker godt i mine øyne.

Du kunne med fordel fått med noe som i utgangspunktet var hovedmotivet.

Espen
André M.
Takker. Det til venstre er løvverk, og prikkene på berget nærmest er rur-skjell. Enig vedr. mangel på hovedmotiv. Jeg er så fascinert av IR-effekten akkurat nå, at jeg lager rene kulissebilder ;-)
Arne S.
V2 er lekker! De møtende landskapsformene skaper en fin rytme og dybde. Passe bevegelse i vannet. Den svarte himmelen er kanskje litt glatt, men det er pirk. Du er inne på et godt spor.
Stine J.
Fin oppbygging av elementene innover i bildet. Passe sløring på vannet.Bra toner. V2 ble bra!

mvh Stine

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu