Etter regn kommer sol.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Monika Frisvold V.

Hei Bjørn
Dette var en flott komp med flotte farger :)
med speiling i vannputtene....som beviser at det har vært regn og nå sol som teksten din sier... Liker meget godt veien som går inn i landskapet og gir flott dybde.... meget bra dette Bjørn :)
mvh monika
Ronny A.

Her har du fått fram fargene godt, Bjørn. Liker spesielt godt at enga snor seg diagonalt inn i bildet. Flott komposisjon:-)
mvh Ronny
Anne Ø.

Virkelig flott dette med lyset og skyggen fra treet
som legger seg fint over veien og deler av marka.
Et herlig, vårlig landskap. Svært bra fargemetning!!
Noe trangt ved treet synes jeg.

Anne:)
Espen R.

Hei
Likte bildet ditt meget godt. Komposisjonen med veien som leder blikket videre inn i bildet funker bra, sammen med linjene av åskammen. Fine og idylliske farger. Bra jobba, dette!
vh
Espen
Anna Rosa L.

Dette er vakkert Bjørn!
Dammene på veien fullfører bildet! De er så flotte og blå og binder den grå veien sammen med himmelen!
Nydelig!!!
-rosa-
MaiLis S.

Koselig bilde fullt av stemning.Likte det veldig godt.mvh Mai-Lis.
Ann T.

Hei Bjørn - dette oser av våren med engene fyllt med ny vekst av gress og masse løvetann blomst. Deilig blå himmel med ''fluffy'' hvite skyer og en liten glimt av høyfjellet med snø flekker ennå på plass. Herlig! Komposisjonen med diagonale linjer og traktor veien som leder innover er flott men jeg også savner litt mer plass ved siden av treet på venstre kant. Et glad og positivt bilde!
Mvh. Ann
Tom T.

Bra komponert bilde:) Veien er plassert bra og enga er med på gi bilde dybde. Synes enga blir litt mørk i fargene, har du brukt polaroid filter?

mvh Tom T
Steinulf L.

Vakkert vårbilde. Tror litt usm hadde gjort susen her.
ingeborg w.

Du har lagt ut to løvetannbilder, dette og bondens glede. Jeg foretrekker dette. Her blir jeg ledet inn bildet. Det er også en idyllisk liten bygning som et naturlig blikkfang. Linjene som blir dannet av skygger og åssider skaper liv i bildet. Det skjer også mye på himmelen med både skyer og treet. Ørlite usm på blomsterenga foran her hadde kanskje gjort seg, ikke for mye. Det andre bildet er ok, versjon to, som er lysere og skarpere, men ganske kjedelig.
Nely d.

Hei, Fint vårbilde. Ser for meg en variant hvor du også hadde fått med litt åker på venstre siden (hvis det hadde vært gule blomster der også da, men det ser sånn ut). Du kunne kanskje ha gått litt lenger fram og dreid litt mer til venstre. Men da hadde du ikke fått med den hvite skyen på himmelen, som også er viktig for bildet.
Jan Magne R.

Hei Bjørn!
Dette var et flott bilde, masse fine farger og flott komponert. Flott bybde i bildet med veien og åskammen som peker i samme retning. Dette bildet er det beste av de to løvetannbildene du har lagt ut synes jeg.

Mvh Jan Magne
Espen A. I.

Klassisk og meget vakkert.

Espen
Bjorn F.

Hei på dere alle sammen.
Takk for mange hyggelige tilbakemeldinger. Har ikke brukt polafilter Tom, bildet er tatt med min gamle Canon pro1 og den har en innebygget fungsjon som kales intense farger som jeg har brukt er.Den har tilnærmelsesvis samme effekten som et polafilter.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Nydelig bilde med flotte farger som formidler vårt flotte land på en meget god måte:-)
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu