ut fra skogen kommer han..
Voff. Bildet er to bilder, og begge er fra samme tur i sommer. Det ene har jeg også brukt i bilde nr. 257984.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300/75mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger639
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258917} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Anne Ø.

Liker dette svært godt, det diffuse rundt hunden og fargetonene!!!
Godt laget.

Anne:)
Kjell Sigurd S.

Du er absolutt inne på noe her Ingebjørg. ''Strukturbildet'' gir en fin effekt, forvrig gjelder det begge motiver. Det jeg ikke synes er så bra er mangelen på luft rundt Voff, den hadde fortjent mer. Ellers fin positur på voff-voffen der den halser avgårde med tungen ute og ørene flagrende i vinden. Kombinasjonen av bildene er fint avstemt.

Kjell S
Torbjørn K.

Svært bra dette her, Ingebjørg. Hunden har et herlig, intenst blikk og så liker jeg etterbehandlinga du har gjort her. Stilen minner mye av det Anya Kolbjørnsen har fått mye skryt for i Fotografi og den siste utgaven av Naturfotografen. Men dette bildet har en del mer blå og grønn-toner i seg som jeg liker veldig godt. Det eneste jeg har å utsette er at bildet er nokså lite :-)

Torbjørn
Fred S.

Ganske tøft, Ingebjørg. Kunne ha tenkt meg ''mer'' på venstre side, men jeg liker layer-effekten (?). Tittelen tilsier noe dynamisk, i fart og framdrift, akkurat det er det lite av i selve hundekroppen. Ansiktet, ørene og uttrykket bærer imidlertid mye ''villskap'' i seg.
Mer kontrast, kanskje ? I tvil der.

vh fred
André M.

Liker dette og kan tilslutte meg mange av Fred's kommentarer, her. Ang. kontraster; Ja, mer sverting av de helt mørkeste tonene vil gi mer spenstig hundeansikt.
Kristin S.

Hei!

Stilig bilde! Svært godt laget. Hærlig blikk på hunden.
Flotte fargetoner. Likte dette.

Mvh Kristin
Linde G.

Hei

et lekkert bilde som passer veldig godt sammen (de to bildene altså). Det er noe med fargene og dette at hunden kommer ut av tåken på en måte, uten at det er tåke. Det er spennende og kreativt gjort dette her. Dø påæ. (10 poeng...)

Hilsen
Linde Gilberg
sunniva l.

utrolig stilig komposisjon,
kunne med fordel vært større!

vakkert!

mvh sunniva
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer!

Torbjørn - Javisst ser jeg at bildet ble både lite og at det kunne ha vært mer luft. Jeg laget det på pc´n hjemme, og har ikke tilgang til det nå. Men det er mer å gå på, så det skal jeg fikse opp i! Å bli sammenlignet med Anya K. tar jeg som et godt kompliment! Hennes bilder er fantastiske. Takker forøvrig for anbefaling også.

Fred - Ingen layers denne gang (jeg er ikke så flink til slikt). Jeg synes det gikk bedre å klone denne gang. Det er riktig som du sier angående lite dynamikk i selve kroppen. Hunden poserer stille i motvind. Mer kontrast har gått an.


-ingebjørg
Stig Børre E.

Syns overgangene blir for uelegante til at dette blir noen høydare for min del.
Vet ikke om fargevalget er helt maks heller. Sammenligner dette (litt urettferdig) med Anya Kolbjørnsen sine manipulasjoner, og da er det vanskelig å få så mye ut av det.

StigB
Inger-Lise S.

Jeg liker dette godt. At du har laget det såpass mørkt understreker den litt nifse (men bra) effekten.Godt jobbet.

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til StigB og Inger-Lise.

StigB - Anya sine bilder var ikke i tankene da jeg laget bildet, men det er ikke så rart at du sammenligner bildet med hennes. Derfor kan jeg også skjønne hvordan du føler ovenfor bildet.


-ingebjørg
Espen A. I.

Drømmende og lekkert, virker som en mal disse fargene dine i abstraksjonene som du bearbeider. Vakkert.

Espen
Bent O.

Knalltøft Ingebjørg!!!! Få det opp på veggen. :-)

mvh Bent
Avsluttet .

Dette var spennende og drømmende.
Et bilde som appelerer til fantasien og det er bra.
Hilsen Tone!
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til dere tre for hyggelige kommentarer!
-ingebjørg
Tove H.

Ja, dette var et stilig bilde. Spennende hva du har fått til her. Appelerer til fantasien.
Tove
John H.

Hei Ingebjørg.
Etter en lang og aktiv periode sa det stopp. Macen min gjemte alle bildene mine i kjelleren og nektet meg adgang. Men nå er jeg litt i gang igjenn. Våren får vel ta litt skyld også. Så var det bildet. Av flere velger jeg dette. Varulv tenkte jeg. Likte godt både effekten, plasseringen av udyret og---, ja, heile greia. Bra dette. Gratulerer med bursdag. Trodde aldri du skulle fylle nitten. Nytt portrett av deg på infosida di også. Flott. Lykke til med eksamenstid og god ferie. Så må du hilse Johann når du treffer han.
John
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye til Tove og John!

John - Der var du sannelig! Jeg har spekulert på hvor det ble av deg. Mac kan være noe skit, selv med alle sine fordeler. Jeg hadde mediaeksamen idag, og under forberedelsen i helga klikket det for min mac. Den slo seg av, og jeg fikk den ikke på før etter lang tid (ingen backup på noen av mine bilder..). -Men jeg mistet ingen ting, og den slår seg til stadighet av. Hyggelig at du liker udyret/varulven som faktisk er en veldig snill hund! :) Artig å høre flere tolkninger. Nitten ble jeg i Roma dette året. Fantastisk feiring da lærerne ordnet avtale med restauranten, og jeg fikk bursdagssang på høytaler og tiramisu med ett lys av kelneren. -Som på film ;)


-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu