Uten noe
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger359
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_258930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anna Rosa L.

Veldig bra bilde Kormákur!
Jeg liker stilen din her!
Liker at du kombinerer bilde med tekst!
fortsett det gode arbeidet!!!
:)
-rosa-
Andreas J.

Hei,

Syntes at personen i bildet blir litt for mørk og unyansert. Jeg tenker meg at han skal ''stå'' til teksten på motsatt side i bildet, og derfor syntes jeg det er litt dumt at det er vanskelig å se han godt. Men det er kanskje det som er meningen...?
Anna Rosa L.

Jeg må inrømme at bildet er veldig ''islandskt''. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det er litt kjølig og tomt, men innholdrikt. Det er meningsløst og viktig, og melankolsk og fredelig. He,he. Jeg digger at personen blir så mørk her fordi da blir jeg ikke så opptatt av å ''personliggjøre'' personen, men lever meg inn i bildet... Jeg kan skjønne andreas sin kommentar, men er uenig! ;)
-rosa-
Anne-Lise S.

Får litt sånn U2 følelse av dette her, eller kanskje også Sigur Ròs stemning over meg! Et motiv som rommer mye. Det går mange tanker gjennom hodet der øynene starter å vandre fra personen og videre til høyre og oppover. Blikket vender stadig til personen, til ansiktet, til armene og selve holdningen. Tøyet har også mye å si her. Liker den store tomheten i bildeflaten, som likevel ikke er tom men som inneholder mange uskrevne tanker pga. personen her. Liker godt linjespillet fra moloen. Lyset som også kommer inn i bildet fra venstre, og som dekker personens venstre side, men som samtidig skaper mørke skygger som vises ganske dramatiske her er viktige for bildets historie! Hm.. Jeg liker det godt! Blir sittende og undre meg, tenke, fundere... Et bilde som gir mye men som likevel ikke gir noen konkrete svar! En kamp mot eller for noe......

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu