Øvre Johnsrud
Det første snøfallet visker ut konturene.
Usikker, pleier ikke å jobbe med svart/hvitt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-28 18:30:40
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-05-28 22:30:51
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_259016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Torbjørn K.

Stemningsfult og velkomponert dette her, og et bilde etter min smak. Kanskje litt grått og tungt i toneforløpet, men slike bilder skal heller ikke være for kontrastfulle. Jeg synes du får ok dybde i bildet, men jeg er ikke helt enig i beskjæringa. Treet helt til venstre blir veldig ''kappa,'' så jeg tror jeg ville tatt 2cm til høyre. Når du først er i gang, så kan du ta litt til høyre også, slik at telefonstolpen forsvinner. Ikke hverken spektakulært eller nyskapende, men et bilde jeg synes ble flott å se på.

Torbjørn
ingebjørg fyrileiv g.

Bildet har en forsiktig dis liggende over seg, noe som gir en småmystisk stemning som treffer godt. Jeg liker den svake anelsen av trær innover i bildet, men jeg klarer nok ikke heøt å fange komposisjonen. Da blir venstre siden spesielt vanskelig, i tillegg til jeg ikke er helt for ''kappede'' trær som de i forgrunnen. Med et annet utsnitt eller vinkling, tror jeg dette hadde truffet meg bedre.

vh ingebjørg
Brit M.

Jeg ser Torbjørn sier at treet er på venstre side, men det er da vitterlig på høyre? Dette har jeg lagt merke til flere ganger. Er det slik at bildet blir speilvendt på noen skjermer? :-)
Nydelig komponert, syns jeg. Sporene som svinger mykt mot venstre side i bildet og fører ut mot det åpne området, med flere spor, flott. Dette området ser ut til å være ''bevoktet'' av noen trær/stolper. Dette er med på å balansere bildet, syns jeg. Skulle tro det ble tungt på høyre pga trærne, men syns ikke det. Vakre toner og overganger, og spesielt elegante trær. Det lyse området ved enden av trærne er med på å spisse bildet, liker også godt den snøbare overgangen foran trærne. Aldeles nydelig bilde dette, Ingebjørg. Fortsett med svarthvitt, du.

Brit
Brit M.

Ingeborg, mener jeg :-)
Sathees Isak M.

Hei:-
Dette virker meget fredfullt for meg:)
Flott komp og liker den duse tonen..

Mvh
Isak:)
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Jeg skjønner det om kuttede trær. Ble det bedre i v2?
Truls L.

Et nydelig og stemningsfult bilde :)

Mvh Truls
Torbjørn K.

V2 ble bedre ja.

Torbjørn
Avsluttet .

Nydelig bilde.
Syns stemningen her er bare flott.
Dust mykt lys som fremheves av disen som ligger over hele landskapet.
Velger meg V2 og V3,men av de to vet jeg jammen ikke for jeg liker begge to godt.
Falt pladask:-)
Hilsen Tone!
Kjell Sigurd S.

Fin enkel komposisjon i et deilig tåkevær (eller er det snø...). Liker v2 best men ville vurdert å dempe greenen der bak, den får litt for mye oppmerksomhet. Vakkert landskap.

Kjell S
Odd Tore S.

Min første tanke var at nå har du dratt s/h teknikken så langt at det har blitt vinterstemning av våren. Hvor feil kan man ikke ta, det var jo vinter!
Tror jeg lander på fargeversjonen her jeg, den der nydelig i tonene.
OK komp.
Jeg har lyst til å mer mer i venstre side. Årsaken er raden av lange trestubber som står der. Om de ikke har for mye gjerdetråd, må de være et eget motiv med potensiale!
Odd Tore
ingeborg w.

Takk for flere kommentarer. Odd Tore, det er noen stygge ledninger i umiddelbar nærhet av askekallene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu