Vakkert som gull
Besøket i Roma og ikke minst Vatikanmuseet var en stor og uforglemmelig opplevelse
Et vakkert og symmetrisk bra bilde synes jeg
Bildet inngår i albumet Cruise i Middelhavet mai 2007 -
Utstyr
  • Fujifilm FX30 Kompakt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_259910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
ingebjørg fyrileiv g.

Det finnes nok mange tusen bilder av dette taket, ett av dem har jeg. -Noe jeg er utrolig glad for. Jeg besøkte Roma i mars. Fantastisk by som jeg skal tilbake til!

Når det gjelder bildet, så savner jeg litt mer dybdeskarphet. Symmetrien er veldig god, og metningen er ok. Litt synd at vinduene sto opp, men det var vel mest behagelig.. Jeg husker nakkeslengen jeg nesten pådro meg av å gå der inne. Kanskje litt overdrevet, men kjente det gjorde jeg. Og verdt det var det. Bildet holder seg best i toppen hvor skarpheten ligger.

vh ingebjørg
Per Ove H.

Det er overveldende å gå i Vatikanmuseet og bra at du prøver å formidle noe av dette. Bildet er velkomponert, men det er ikke helt bra teknisk slik du presenterer det her. Noe av grunnen kan være at du har komprimert det unødig hardt ( til 30kb, mens grensen her er 300). Det kan også være nærligggende å gjette på noe bevegelsesuskarphet om du har tatt dette på frihånd.

Mvh
POH
Bjørg S.

Tusen takk til dere begge 2 både Ingebjørg og Per Ove.
Helt klart ikke så skarpt som med et speilrefleks og et stativ. Bildet er tatt i en mengde med folk i guidet grupper, og jeg har et kompakt kamera håndholt sådann som jeg har prøvd å holde så rolig som mulig for å få best effekt ut av følelsen med det vakre taket og museet.
At vinduene sto åpne var en nødvendighet den dagen, for det var 30 gr ute og smekkfullt av mennesker inne, så luft ble en viktig faktor. Nakkesleng er et velkjent uttrykk når en går på sånt et sted. Bakhodet ligger jo på ryggsekken hele tiden, så ikke rart en blir gåen i nakken.
Har korrigert litt på bildet med å beskjære litt på venstreside for å få symmetri på bildet, noe som kanskje kan være årsaken til noe av uskarpheten.
Tusen takk til begge 2 for hyggelige og belærende kommentarer.

Bjørg S Nilsen
Per Ove H.

Har sett på bildet igjen og må bare beklage at jeg har tatt feil når det gjelder komprimeringsgrad. Bildet er på 207kb som er helt greit.

Mvh
POH
Inger Anne Maritsdotter V.

Her er det symmetrien som råder i denne storslagne arkitektoniske bygningen,
godt formidlet.

-iav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu