Solo
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_259943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Knut Børge S.

Hei Kjell Sigurd!

Nok et flott knoppsvanebilde fra deg. Vakker speiling i vannflata, skarpt, flotte farger og et nydelig lys. Meget bra!

mvh KBS
ingeborg w.

Takk for idag. Det var hyggelig. Stilig dette, med perfekt halv belysning, selv om jeg tror dette er fra en av dine turer hvor du var tidligere ute. Det ser noe mørkt ut til å være fra idag. Jeg ser noen lyse flekker på høyre side. De tror jeg jeg ville fjernet.
ingeborg w.

Jeg har sett litt mer på bildet og lurer på om det hadde vært en ide å gjøre vannet enten lysere eller mørkere. Enten lysere, for å se noen detaljer eller mørkere for at det skal bli ordentlig svart. I fullskjerm med svart bakgrunn ser en at vannet er nesten svart, men ikke helt. Bare tanker, jeg vet ikke hva som er riktig. Men bare halve svanen mot alt annet som er helt svart tror jeg også kunne blitt kult.
Kjell Sigurd S.

Takk for kommentarer til dere begge. Ingeborg; dette er fra forrige tur ja :-) Min tanke med å ta med noe av vannfargene var å unngå en klipp-og-lim-inn effekt. Kanskje ikke så vellykket. Jeg skal lage en variant med helt svart bakgrunn og se - mye mulig at det blir stylish. Satser på fighting mode i morgen tidlig.

Kjell S
sigurd m.


Flott bilde av svanen. Fint lys og stilig speilbilde. synes det var fint med kontrasten mellom svanen og vannet.

SEM
Wictor T.

på skjermen min er det litt mye grønt, men det kan skyldes min skjerm. ville nok ha løftet litt på lyset og rettet horisonten. Her har du et bilde med kjempemuligheter! :)
Kjell Sigurd S.

Takk for kommentarer. Wictor; bildet kan nok oppfattes forskjellig - avhengig av skjerm. Hos meg er grønnfargen så vidt synlig ved nøyere betraktning og jeg ser heller ingen horisontal linje. Virker bildet skjevt?

Kjell S
Inger-Lise S.

Flott lys i dette bildet! Meget god stemning.
Jeg syns ikke bildet virker skjevt. Grønnfargen så jeg bare så vidt etter nøyere granskning..

Inger-Lise
Wictor T.

Som jeg nevnte, kan det være min skjerm som fremhever bakgrunnen, men for meg virker bildet som at det heller mot høyre... svanen er noenlunde i vater, men vannkanten i bakgrunnen gjør det litt rart for meg... Støtter nok Ingeborg's kommentarer ang. prikker i vannet og at bakgrunnen her kunne vært mørkere fra svanekroppen og oppover. Jeg aner noe siv eller gress i forkant av linsen når bildet er tatt også??? kom gjærne med synspungter på min kommentar...
Kjell Sigurd S.

Takk for kommentarer. Det er ingen horisont i bildet men ved opplysning ses en stripe (bølge) i vannet som ''heller'' ned mot høyre, den er imidlertid ikke til stede på min skjerm ved visning av bildet slik det vises på dotten. Når jeg ser det i PS, med en bedre fargestyring, synes imidlertid stripen. Det er slik jeg opprinnelig ønsket at det skulle fremstå. Du har rett i at det stikker opp en stråtupp på hver side av hodespeilingen. Tror ihvertfall vi kan slå fast at jeg sitter på en betydelig mørkere skjerm enn deg :-) Kanskje vi burde foreta en kalibrering begge to.

Kjell S
Wictor T.

Jeg gikk for morro inn og kikket på bildet ditt på en ''gammel'' type skjerm og da var ikke bakgrunnen så tydelig lengre... jeg har prøvd og kalibrere min skjerm hjemme, men kan ikke si meg fornøyd. Jaja, ha en god dag da! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu