Day After
Ville gjöre noe virkelig uvirkelig....og tenker jeg er fornöyd med resultate...tatt i betraktning at jeg er ny i fotoredigering.
Utstyr
  • D80
  • 18-135 Nikon
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger494
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_259966} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Sigmund R.

Dette syns jeg du har klart fint, passe mye farge og dramatiske skyer skaper en fin stemning i bildet. Jeg antar du har brukt hdr her.
Keep up the good work!
Sigmund
Heiki H.

Flott bilde, blå fargen får det til å være lett surealistisk med gode skygge partier. Du kunne også forsøkt å legge på litt korn og sett hvordan det endret drama i bildet
Bela D.

Takk for hyggelig comments Sigmund.
Ikke noe HDR- men skyene fikk en omgang i ''curves''.
Jeg hogget ned skogen i bakgrunnen slik at jeg fikk en horisont. Deretter tok bildet en tur gjennom Hue/Saturation ''Yellow'' slik at jeg fikk fargen bort fra gresset. Deretter la jeg paa et lag skyer.
Forövrig en liten takk til Frode Slettum som var innom Klubben og viste par triks
Brit M.

Et bilde du kan være stolt over, syns jeg, selv om jeg syns du kunne spart en anelse farge i gresset. Bare en anelse :-)
Liker godt at fargen på skyene går igjen i deler av det gamle vehikklet (aner ikke hva det er). Gresset og bakgrunnen har den samme rustikke karakteren som ''vesenet''. Kunne du opplyse hva det er? En sånn som lager furer i åkeren? Er en idiot på sånt.

Brit
Bela D.

Takk Heiki...
Jo surealismen inspirerte meg saa jeg er glad du nevnte det
Bela D.

Hei Britt..og takk til deg ogsaa.
det dyret er vel det som plöyer jorden - tror det er en slags mekanisk plog. Den henger etter traktoren - dyret med store hjul. Har selv ikke greie paa det, men at den har sett bedre tider det vet jeg :)
Ivar S.

Flott motiv og foto! Spesielt traktoren, ikkje kvar dag vi ser noko slikt. Meir av det takk! Himmelen ser ikkje heilt naturleg ut - han skil seg noko ut frå resten av fotografiet og ser påklistra ut.
Hege S.

Hei! Bra bilde! En litt sjelden traktor i disse dager og flott dyster himmel. Bra kombinasjon på dette bildet..
Anne Ø.

Har så sansen for slike ''redskaper'' kombinert med natur.
Du skaper dramatikk og er imponert over lyset du har fått inn her. Svært godt arbeid. Kanskje noe blurete i overgangen mark og himmel h.side.
Dyktig utført.

Anne:)
Tove H.

Stilig bilde med dramatikk rundt traktor eller treskemaskin som er gått ut på dato. Flott effekt du har fått til. Lyset er fantastisk bra.
Mvh Tove
Aina s.

Sinnsykt flott med lyssjatteringene i gresset. Liker motivet veldig godt, nostalgisk. Synes bildet skiller seg ut pga det severdige motivet. Veldig bra komp. Fargene og hva du enn nå har gjort med bildet gjør det også ekstra severdig og spennende. Du er skikkelig flink.

Mvh Aina
Bela D.

Hei Aina. Nå har du gravd langt tilbake. Det var et av mine første i photoshop. Så ikke spør hvordan jeg fikk til det.
Mulig at jeg er flink. Men skikkelig!?
Mvh
Odd
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu