Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • sigma apo 150mm macro dg hsm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Monika Frisvold V.

Hei i natten Tom
Nydelig komp dette av bladene av vannliljen..nydelig toner i bildet..
lekkert :)
mvh monika
Ronny A.

Hallo ditt nattdyr;-) Fine sjatteringer i vannet. Flotte blader hvor krummingen på vannet vises godt. Hvordan ville det ha blitt med enda litt kutt til høyre + bunn?
mvh Ronny
Anne-Lise S.

Fine kryssende diagonaler i dette bildet, Tom! :-) Liker din plassering i øvre venstre bildeflate, der formene er myke og der ''stilkene'' står i kontrast til mykheten i liljebladene. Kanskje kunne der vært noe mer luft over og til venstre for øvre lilje slik at speilingene kom enda mer til sin rett. Er ellers litt usikker på ''stilken'' som forsvinner ut av bildets øvre del? Kanskje ville det balansert noe bedre dersom du også hadde med toppen av stilken? Jeg synes den tomme bildeflaten er flott å se på. Liker spesielt godt hvordan du bruker lyset til å male flaten med her, og da spesielt mellom liljebladene og for å fremheve de lyse og mørkere området i den tomme flaten, som slett ikke er så tom likevel. Lekre fargetoner over det hele også. Ser en mer vannrett stripe nede noe under midten som kan være en liljestilk under vann eller bare noen rester etter PS-arbeid + et område nederst i midten som er noe ''rufsete''. Her kunne bildet vært ''renere''. :-)

Anne-Lise
Avsluttet .

Dette syns jeg var meget vakkert Tom.
Liker det meste med dette bildet men er litt i tvil om stilken som kommer ned.
Men tror at bildet kan være bra både med og uten.
Liker uten tvil komposisjonen,fargetoner og lys.
Det er et lekkert bilde med mye ro.
Hilsen Tone!
Tom T.

Hei! Takk for tilbakemeldingene:) Har valgt å tå bilde veldig rask lukker og stor blender åpning. For å gjøre overflaten litt grå og for ikke se bunnen i vannet. Det er fullt av stilker i vannet, synes personlig at det ikke gjør om det er en stilk der.


mvh Tom T
Thomas S.

Hmm, Jeg måtte faktisk tenke litt før jeg begynte og kommentere bilde ditt, Nei jeg synes ikke det gjør noe når du har stilken/ene der, lager bare litt mer karakter.. men jeg forstår at folk skriver det... men det påvirker ikke bildet så mye.. Det hadde blitt for rent hvis du fjerner det.. Litt unatulig for å si det sånn.. så igjen som sagt tidligere .. kjempebra bilde.

- thomas sandmoen
Rune S.

Dette bildet er sommernatt og ro! Svært vakker og stilren komposisjon. Man kan gjøre sånn og slik, men det blir ofte en smaksak. Meget stilig!

Mvh
Rune S
sherzad t.

nyyyyyyyydelig komposisjon tom.t.... veldig fine fargenyanser.... bra skarphet... alt sitter på plass;) kjempebra tom...

Mvh. Taheri
Brit M.

Enda bedre! Stilken er det som utfyller bildet og gir den en helt spesiell karakter. Jeg er litt mer i tvil om det hvite streket som går mellom bladene, refleks fra himmelen eller noe som ligger på bunnen? Syns det alminneliggjør bildet litt, fra genialt enkelt til mer alminnelig enkelt. Men nydelig komposisjon.

Brit
Bjorn F.

Hei Tom.
Liker komposisjonen med flott lys og fine fargetoner, er litt usiker på stilken som stikker opp,føler att du burde hatt med hele lengden på den, eller evt. fjernet den.
Hilsen Bjørn.
Tom T.

Takk alle sammen:) Stilken som stikker opp tilfører bilde mye etter min smak, bilde hadde blitt monotont uten den. Kuttet stilken slik, fordi ikke bilde skulle bli normalt.

tomt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu