Knoppsvane
Engervannet 03.06.07 04:29
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-05 23:33:28
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger508
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260518} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Magnar B.
den er jo vakker, og du har fanga den i eit fint lys, med stemningsfull bakgrunn, fint teknisk. Saknar likevel litt spenning i komposisjon/uttrykk, det blir kanskje litt rettfram og enkelt?
Robin J.
Teknisk meget bra. Fin og rolig bakgrunn. Lavt standpunkt. I det hele tatt et fint bilde.Mvh RJ
Ann F.
Ikke blant dine beste fuglebilder.
Det er sånn sett ikke noe gærn't med det, men heller ikke noe spesielt spennende hverken i farger, positur eller lys.
Greit artsportrett, hvor man kanskje kunne sett litt mer av ansiktet.
Mvh Ann
Torbjørn K.
Jeg er litt uenig med, Ann. Ikke sikkert det er ditt beste, men det kommer ihvertfall veldig høyt opp. Et bilde som utstråler en utrolig ro dette her. Nydelig blå-grønn fargetone i vann og bakgrunn, og flott at man ikke ser horisonten her (inbiller meg at det er en horisont baki der i og med at kameravinkelen er såpass lav). Jeg synes diffust lys gjorde seg veldig godt her, og fokus/dybdeskarphet sitter meget bra. Det eneste jeg har å utsette er at det heller noe mot venstre.

Torbjørn
Ivan H.
Hei,

Dette var et utrolig fredelig og pent bilde.
Utsnittet passer veldig bra.

Du har mange flotte fuglebilder :)

Hilsen
Ivan Holmedal
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Flott bilde av den stolte knoppsvanen i full ro på vannet. Herlig stemning i bildet, teknisk som vanlig topp!

mvh KBS
ingeborg w.
Her må jeg nok holde med Ann. Bildet er bra det, men du har satt lista veldig høyt og dette er bare et pent fuglebilde med diffust lys, rolig stemning, teknisk bra og alt det der. Du har bilder som er bedre, hvor det er noe som hever dem laaangt over gjenomsnittet med spesielt lys, spennende positurer, samspill mellom flere osv.
Inger-Lise S.
Pent bilde, teknisk meget godt. Rolig behagelig vann.
Alle bilder behøver ikke være spennende..
Jeg syns dette er flott!

Inger-Lise
Mathias B.
Fantastisk stemning, og en nydeeeelig bakgrunn.
Kjell Sigurd S.
Takk for fine og interessante kritikker. Ser at bildet kan oppleves temmelig rett på og innhodsmessig lite spennende. Noen opplever stemning, andre ikke. Sånn skal det vel være :-) Setter stor pris på ærlige rett på kommentarer, først da får jeg vite hva bildet virkelig står for. En spesiell takk til blåveispikene for høye forventninger.

Kjell S
Terje S.
Synte dette var rolig å behagelig å se på. Flott bakgrunn.


Terje
Geir Helge S.
Formidler stemning i massevis. Mulig at komposisjonen er noe kjedelig, men du har fått til et nydelig uttrykk. Kanskje mer luft rundt svanen kunne være en ide?
Mvh Geir
John S.
Jeg føler at bildet i seg selv er bra nok diskutert. Jeg synes du har gjort en fin serie med svaneportretter.

Jeg ser at du signerer kommentarene med Kjell S. Foreslår at du endrer dette til Kjell Svanefotograf.

John
Skjærefotograf
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker til dere også. Bakgrunnen er dis som lå på vannet før solen tok tak og farger fra speiling av naturen rundt vannet. Har ikke mer luft på dette men andre bilder tatt omtrent på samme tid. Nærheten til fuglen blir imidlertid borte med mer luft synes jeg. John; jeg fotograferer ofte en art mye i perioder, nå svaner - i morgen kanskje kanadagås. Men å ta navn etter disse... he he - vi får se :-)

Kjell S
Carsten A.
Pent lys, pen fugl og pen teknikk, men jeg er nok ellers enig med Magnar Børnes, Ann Forberg og ingeborg wilhelmsen.

MVH CA
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikk Carsten. Jeg må vel bare innse at det bare ble nesten denne gangen :-) Svanen er forøvrig ringmerket i Vestby desember 06 (hunn 4k+), for de som har interesse for slikt.

Kjell S
Anne-Lise S.
OJ! Dette liker jeg svært godt, Kjell Sigurd! Her lykkes du svært godt med å få frem en stemning som skaper ro i sjela når jeg betrakter bildet. Jeg kjenner det helt ned i maven, og det føles rekreerende! Hva er det som skaper denne følelsen? Først av alt er det svanens vakre positur og detaljene som sees på den i fjærdrakt og øyne. Jeg blir sittende lenge og studere dette, og du får det så godt frem også pga lyset her. Vakkert.... Videre synes jeg det duse i omgivelsene bidrar sterkt til å fremme denne roen. Dybdeskarpheten er slik helt perfekt til å bidra til dette, og til å føre bildet høyt opp ift. dine mange fuglebilder. Her har du lekt deg med malepenselen! Et vakkert bilde der V2 gjør seg enda bedre fordi du har rettet det opp litt. Nydelig!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu