Dronningen
Dronningen ønsker sine gjester velkommen. Hun står i skyggen foran sin park, der det litt gåtefulle er lyst og vennlig
Jeg synes dette er en ganske vellykket billedmanipulasjon hvor modellens litt gammelmodige (og uventede) positur frister til å plassere henne inn i mer spennende omgivelser enn en rotete bakgrunn av overfylt bokhylle hjemme. Bakgrunnen er dronningparken i Oslo
Utstyr
  • Nikon D80
  • AF-S Nikkor 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTo bildefiler kombinert til ett bilde
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260545} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Elisabeth J.

Hei, måtte trekke litt på smilebåndene her:) Kjempe søt jente, men for at det skulle blitt optmalt tror jeg nok du måttet gjenskapt lyssettingen fra parken på jenta, da det vises at hun er knipset i et annet lys. Ser også ut som at du har kuttet litt av toppen på holdet hennes stakkars.hehe. Men artig bilde synes jeg det er:)
Mvh Elisabeth Jensen
Eilif R.

Takk for konstruktiv kommentar, som jeg bare delvis er enig i - kanskje av dovenskap (for en jobb å komme til mål med det kvalitetskravet) - men også fordi jeg synes det godt kan være åpenbart at et bilde er manipulert, gjerne ut fra slike inkonsistenser som den du peker på. Andre ville kanskje pekt på at hun er for stor i forhold til bakgrunnselementene. De fleste vil antakelig gi deg rett. God sommer fra Dronningparken, som er akkurat så irrgrønn i disse førferietider. Hilsen Eilif Rytter (glad amatør)

Elisabeth J.

hehe ja du har nok et poeng der, alt trenger tross alt ikke være perfekt, hvem er vel det uansett?:)
Mvh Elisabeth Jensen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu