Fjord og fjell i Lofotlandskap
Det blir mye slik at jeg bare er innom en sjelden gang nå om dagen på dotten da andre gjøremål krever sitt om dagen. Litt rusten helse en tid, men i flott form nå. Da kriblet det skikkelig i turfoten og russla meg en tur i flott turtereng i Lofoten. Her er jeg like ovenfor Nesland i vest lofoten som ligger på innersiden mot Vestfjorden. Blikket har jeg nå innover mot Skjelfjord og hele Sjelfjorden som strekker seg innover. Lengre ut i bilde har vi Fredvang. På slike dager glemmer en fort når været stiller opp slik. Sanheten er jo en annen som tidliger nevnt av bilder lagt ut fra dette stedet. Bygda som ligger innerst i bilde har vært rammet av naturkatastrofer med snøras både i 1956 og 1998 der det gikk 2 menneskeliv begge ganger. Naturen gir og tar og selv om slike ting er veldig trist så har den samme naturen gitt utrolig mange gledesstunder. Bilde er tatt tidlig på ettermiddagen og et noe vanskelig lys å handtere. Helt greit det skal kjempes litt for resultatet.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Fin dybde i bilde og fine farger:)
Thorbjørn R.

Riktig så fint fra vakre Lofoten.
ingebjørg fyrileiv g.

Så utrolig nydelig natur! Mektige fjell som har både sine gode og vonde historier. Heldigvis er de gode i flertall, og jeg kan nesten ikke vente til å oppleve de selv. Bildet har en fin komposisjon, og det ser virkelig bratt ut fra ditt ståsted. Tåkedottene gjør seg også, da de bryter som smått opp og gir flere interessepunkt. Skal jeg pirke på noe, blir det at himmelen muligens blir litt lys.

vh ingebjørg
Steinulf L.

Storslagen natur som du som vanlig gjengir på en fin måte.
Espen A. I.

Naturen er jammen meg vakker.

Espen
Inger-Lise S.

Hei Roger! Et nydelig motiv! Jeg liker komposisjon og farger og får lengsel nordover!
God helg
fra Inger-Lise:)
Roger K.

Takker fot trivelige kommentarer til bilde. Det er jo tid nå for litt småturer i mark og fjell for tiden med det flotte været vi har hatt en stund nå. Riktig nok litt kjølig på yttersiden siden det har vært litt nordavind. Ja Ingebjørg det nærmer seg tiden da du får muligheten til å trave litt i naturen som jeg travet litt i gjennom noen år. Skal bli spennende å se hvordan du kommer til å tolke dette gjennom dine bilder.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu