Temmincsnipe på hekkeplass
Denne lille tassen spillte velvillig opp. Irriterende med avkuttede ben.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knut Børge S.
Hei Espen!

Et meget, meget godt naturfoto ave snipe jeg aldri har hørt om før. Knivskarpr noe som gjengir detlajene i fjærdrakta meget godt. Flotte farger, fin bakgrunn og fint lys. Eneste jeg kan pirke på er de nevnte bena som er kuttet, men bildet er kjempebra alikevell.

mvh KBS
Svein B.
Flott og nært bilde av denne vesle tassen- som er en artig krabat å studere for den som vet hvor den finnes. Synd med kuttede bein, ellers er dette svært flott på alle måter.

Mvh
Svein B
Robin J.
Fin og rolig bakgrunn.Teknisk bra. Eneste manko er som du selv nevner beina. Mvh RJ
Thorbjørn R.
Helt enig med de ovenfor. Bortsett fra beinkuttingen så er dette flott.
Kjell Sigurd S.
Pent artsportrett med en viktig mangel - føttene. Det ser for meg ut til at bildet tåler en forsiktig økning av kontrast. Heller det litt til venstre?

Kjell S
Kjetil S.
Hei

Flott dette Espen! Ikke ofte en ser gode bilder av temmincksnipa. Så det var flere av dem på Sunndalsøra i år. God skarphet, og veldig fin bakgrunn med liten dybdeskarphet. På den annen side helt ubegripelig at du kutta beina med såpass mye luft over fuglen!

mvh Kjetil
Espen B.
Ubegripelig med beina ja :) Valgte å legge ut dette pga. at det var det skarpeste syngebildet med ok lys. Ikke så lett å komponere bildet når man har dårlig tid på seg fordi snipa konstant flytter på seg. Får prøve litt mer tror jeg. Er jo artig når snipa tasser 20 cm fra deg..kanskje jeg skal prøve med vidvinkel :D

mvh
Espen
Espen Lie D.
Hei Espen

Pent bilde av en art det ikke florerer med fotos av. Fint med lav standpunkt, kunne ønska meg enda mer luft til venstre for fuglen, og beina er jo allerede nevnt. Nesten så jeg blir frista å ta en tur innover.

Hilsen fra Espen i ytre strøk.
Ketil K.
Tett på og meget bra av temmincksnipe, dessverre med et utsnitt som skulle vært lavere. Jeg har et bilde av samme art på fotono, tatt for et par år siden, da fuglen var på høsttrekket. Se bilde nr. 193962.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu