Innesluttet
Her er det ingen hus eller veier, dermed også ingen mennesker. Her er det ingen som stiller krav på at han skal være sosial på noe måte. Her stilles det ingen krav i det hele tatt...
Selv en innesluttet trenger et sted å slippe seg selv fri og dette skjer bare når han er alene. Nå må han lage sin egen vei (ut)

Jeg har selv slitt litt sosialt til tider. Jeg har flyttet mye og også vært innvandrer og ikke kunnet språket. Etter da å ha strevet i kommunikasjon med andre er det innimellom godt å bare være alene og bare ha med seg selv å gjøre!

Jeg har ofte sagt og gjort ting som jeg har blitt flau over, og da løper jeg inn i meg selv, og vil aller helst dra eller trekke meg vekk, men samtidig som jeg ofte tenker ''friheten er å være alene'' så er det ingen som er så kritisk til meg og hard mot meg som jeg selv...

-rosa-
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-10 22:17:36
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-06-10 23:16:34
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-06-10 23:57:28
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2007-06-11 00:04:20
    Versjon #5
Utstyr
  • canon ixus 750
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger950
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261270} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (41)
sherzad t.

Hej rosa... liker den lyse peronen og forgrunnen som står i kontrast til den mørke bakgrunnen.... veldig fine dramatiske skyer... utrolig fascinerende... lyset er bare nydelig her.... fortjener en anbefaling:)
Anna Rosa L.

oi! tusen takk Sherzad!!!
Så flott du liker :):):)
Avsluttet .

Dette syns jeg var helt knalltøfft og trykker derfor på annbefalingsknappen.
De dramatiske skyene og lyset rundt personen lager et flott utrykk som jeg liker kjempegodt.Dette gikk rett hjem hos meg.Flink er du:-)
Hilsen Tone!
Anna Rosa L.

ååå jeg blir så glad:) Takk Tone!
-rosa-
Lars R.

skønt billede, jeg kan godt lide den hårde kontrast, perspektivet og idéen. Umiddelbart får jeg den stik modsatte association i forhold til din valgte titel, og det kan jeg også godt lide, for det for mig til at tænke på hvordan du mon selv ser og tænker billedet. Teknisk set ville jeg selv nok have valgt at trække lidt af den stærke blå farve ud af himlen, men det er jo en smagssag.

mvh. Lars
Anna Rosa L.

Hei Lars! Hva mener du med å trekke litt av den sterke blåfargen ''ut'' av himmelen? Mener du gjøre lite ut av den eller gjøre mye mer ut av den???
:) Jeg kan jo komme med en annen versjon som muligens faller bedre i smak, men jeg ville først bare høre hva du mener :):):)
Ellers tusen takk for kommentar!!!
-rosa-
Lars R.

hej igen :-) Jeg mener at du kunne prøve at dæmpe himlens blå en smule, på min skærm ser den overmættet ud. Hvis du bruger photoshop, er det superenkelt: hue/saturation adj.layer->edit:blue->træk saturerings-skyderen lidt mod venstre.

mvh. Lars
Alan Thomas Duncan W.

Anna:

Fantastisk:

- Dramatisk
- Spennende farger

Keep up the great work
best regards;
Alan
Anne Ø.

Han ser kun det mørke, men himmelen lyser over hodet hans.
Håper han vil se dette en dag, utvide sin horisont Anna!!
Veldig bra formidling av din tittel.

Anne:)
Anna Rosa L.

Hjertelig takk for videre forklaring og hjelp Lars!!! Kommer med flere versjoner i morgen! Nå må jeg nesten legge meg... zzz...

Alan: Tuuusen takk!!! :)

Anne: Jeg digger at du ser det! :):):)
Rune S.

Flott bilde med tøffe effektfarger og dypere mening! Meget flott utført synes jeg! Pirk: Den hvite prikken til høyre for mannen ville jeg ha klonet bort.

Mvh
Rune S
Anna Rosa L.

oi! det er godt du har øyne Rune, for mine blir igjen her og der..
Så ikke den hvite prikken før du sa det nå.
Takk!!!
Tom T.

Hei! Bilde miner meg om flere plate omslag til Pink Floyd , liker best v2 og v3. Ser ut som personen venter på et budskap! Liker komposisjonen og kreativitet din. Tror bilde hadde gjort seg i S/H ?

Likte det godt:)

Tom T
Ronny A.

Et flott bilde Anna Rósa! Virker som gutten står ved et veiskille i livet, forsterket uttrykk med de dramatiske skyene. Han går inn i det mørke ukjente, fremtiden. Lyset beskytter han, og vil hjelpe han hele veien fram til neste veiskille, døden. - det ser nå jeg i bilde:-) Et meget bra bilde med mange fortolkninger.
mvh Ronny
Anne-Lise S.

Aj, aj, aj! Et meget spenstig og spennende bilde som virkelig skiller seg ut i mengden for sin originalitet hva både farger og lys angår. Har sett på dette lenge og blir ''ikke mett''. Liker den litt tunge og dystre stemningen som hviler over bildet ditt, og det oser jo av dramatikk! Jeg synes Ronny har en god tolkning av bildets tema her, og følger hans tanker! Anbefales!

Anne-Lise
Anna Rosa L.

:) Nå er jeg så trøtt, men jeg må bare få takke dere alle sammen for deres kommentarer og anbefalinger! Jeg har ikke peiling på Pink Floyd men tar det som et kompliment Tom, he, he. Ja kanskje han venter på noe...
Ronny: anne-Lise sa det først og jeg er helt enig! Din tolkning er meget bra!
*god natt*
-rosa-
Simen B.

Fantastisk flott dette Anna Ròsa:) Knall komposisjon, og himmelen er fabelaktig flott. Liker V1 og V4 best.

mvh Simen
Thomas S.

v5.. var helt.. sinnsykt bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- thomas sandmoen
ketil o.

Hei!
Dette var utrolig bra. Et bilde som setter tankene i gang. Fine farger/lys og en dramatisk himmel som forsterker inntrykket her.
Dette bør du være stolt over:)
Mvh:ketil
Kim L.

Hei. Dette var flott. Et av dine beste bilder. Jeg tror det skyldes de klare linjene og selve enkelheten i bildet. Det er det første man legger merke til... så kommer detaljene frem etter hvert. Jeg liker V5 best. Skulle jeg endret på noe vill jeg kanskje prøve å dempe lyset på personen i forgrunnen noe. Bor meg blir han litt for klar i forhold til resten... hmmm.. men kanskje det er det som gjør det så bra..
Stå på
vh
KIMs
heid-sissel f.


Hei

Superbra... Liker skyene, stemningen og ideen..... kunne tenkt meg å sett samme bilde med personen litt lenger inn på engen og ett med personen snudd med ansiktet mot meg....

Heid
Anna Rosa L.

Det er sååå gøy å komme hjem fra jobb og se alle de flotte menneskene som har vært inne på bildet mitt og kommentert!
Det er digg å få så mye hyggelig tilbakemelding!!!
Tusen takk alle sammen!
Virkelig - takk!!!!!!!!!
p.s. jeg tenkte selv frem og tilbake på om personen var for lys i forhold til resten og likte det alltid best slik som det er... ;) Men jeg kan kanskje vise frem en versjon av det motsatte.
-rosa-
Jesper Bo J.

Stærkt billede som sætter tankerne i gang. De flotte farver og den dramatiske himmel understøtter motivet vældig godt. Også godt at se de forskellige versioner, selv syntes jeg bedst om ver. 1.
mvh Jesper
Anna Rosa L.

Tusen takk Jesper!!!
Avsluttet .

Jeg blir dratt inn i bildet ditt, Anna Rósa! Skulle gjerne vært personen i bildet. Knalltøft!

Erik
Ola Alexander V.

Tøft! Flott kontrast mellom personen og landskap/himmel. Supert.

Mvh Ola
Andreas S.

Dette var jo bare helt rått.. Utrykker noe stort som jeg ikke skal prøve å sette ord på for det går nok ikke.. Skal bare nyte.

Det som imidlertid plager meg litt er de hvite stripene på shortsen, eller kanskje shortsen i det store og hele.. Hva om han hadde stått der uten... Da hadde det virkelig blitt Man Against Nature.

Utrolig flott bilde..

mvh
Andreas
Anna Rosa L.

Erik, gleder meg at du klarer å leve deg litt inn i bildet :)

Virkelig glad for at du liker Ola Alexander!!!

Andreas, hehe. Joda... Skulle gjerne hatt en nakenmodell, men denne gutten får beholde shortsen på når han er min søsters kjæreste og greier!
Ellers synes jeg selv shortsen fungerer bra med buskapet mitt.. for innadvente personer er ikke ''nakne'' for andre mennesker.. de har kanskje litt vel mye sosiale klær på seg... Her er han da i allefall strippet ned til shortsen alene med seg selv, men t.o.m. med bare seg selv greier han ikke å være ''naken'' eller helt seg selv med andre ord. Stripene forstår jeg da.. :) men jeg smiler og er fornøyd med at du synes bildet mitt er bra!
Tusen takk for en hyggelig kommentar og din mening!!!
-rosa-
Kai B.

Hei Anna Rósa.
Godt visualisert tankearbeid.
Kontrastfylt på mange plan.
V#1 er i følge min smak det beste.
_____________________________Kai
Åsmund K.

Mektig himmel med dramatiske skyer. Aldeles nydelig.
mvh åsmund k
Laurberg G.

Hej Anne-Rósa, den mangesidede lille pige fra Island. En både blufærdig og endda frigjort pige (jente) og herforuden en god og søgende kunstner. Her har du kommet at vise både hvor stor verden er og hvor lille mennesket er i den store verden uanset modeshorts og maskulinitet.

Jo - man kan godt bruge søsters kæreste på anden måde end den vanlige, hvad den så end er :-) . Her forekommer det at I har lavet noget stort. Et rum hvor Olympen guder færdes mere hjemmevant end det lille menneske. Jeg ved ikke hvorfor. Me jeg kommer til at tænke på Odyseus og hans fangenskab hvor han ikke kan vende hjem. Dette synes jeg kommer bedst til udtryk i den sort/hvide (gråtone). Ikke at de andre ikke virker. Alle bærer med på indtrykket. Og alle virker som og fortæller om søgen. Og er det ikke i søgningen at skaberlykken findes? Når først man har fundet - Hvad så ?? Jo hvis man er dig glemmer man formodentlig alt lynende hurtig eller i hvert fald så hurtig som det tager at begive sig ud i en ny søgen.

Så skulle du komme forbi i din søgen, da husk at der altid er kaffe på kanden, en båd i fjorden og at alle veje herfra fører til Rom eller alle andre steder. Thi at håbe på at du stod stille i lang tid ville nok være forfængeligt. mvh. lau
Avsluttet .

Eg hyggja yk ágætr slægr. ''Rómr''

Hægr kvedja

Arne
Anna Rosa L.

:) Hei alle sammen! takk for så mange fine ord!!!
lau: morsomt at du får assosiasjoner til romerske guder! Flott kommentar du skrev også!
Arne: He,he. Prøver du deg på islandsk eller noe??? Jeg må bare le for jeg skjønner ikke helt hva du ville si... Jeg skjønner ordene eg og kvedja, og muligens forstår jeg hyggja, men tror det betyr noe annet i teksten din. Yk, hvis det betyr dere skrives /ykkur eller ykkar'' og ágætr skrives ágætur eller ágætar.
Rómr og Hægr skjønner jeg ikke noe som helst av!
Ville gledet meg om du kunne forklare for meg hva dette er for noe!!!
:)
Glad i dere foto-folka mine!
Ha en fin dag alle sammen! Now I´m off to work!
-rosa-
Avsluttet .

Hei.

Her kommer oversettelsen fra Norsk til Norrøn, eller var det norrøn til norsk?:

For at dette skal bli litt spennende vedlegger jeg linken, så kan vi jo alle øve på vårt gamle felles språk.:-)

Linken.
http://home.no/norron-mytologi/diverse/english-old_norse.pdf

En deilig helg og en riktig god ferie til dere alle.

Kypros er neste stopp for meg nå.

Arne
Anna Rosa L.

Du verden, det var da altså det betydde ja...
:) God helg til deg Arne!!!
-rosa-
Ellisif N.

Dette er et utrolig flott bilde. Og jeg synes tittelen treffer ganske godt den følelsen det ser ut som personen på bildet har; innesluttet av et stort og mektig landskap. Himmelen ser utrolig tøff ut:)

-Ellisif-
Rune Edvin H.

Synes det er bra trøkk i dette. I mine øyne r det også fint ballansert. Stemmer for ren svarthvitt.
Anna Rosa L.

Takk for kommentarer Ellisif og Rune!!!
:)
Håvard F.

Hei Anna. Koser meg med dypdykk i arkiv i dag.
DU har mange fine bilder - det viste jeg jo fra før også. Dette falt jeg for. Knall i mine øyne. Du er dyktig.

V4

mvh
Håvard
Anna Rosa L.

Så gøy Håvard! Jeg tar også en sånn dypdykking blant andres bilder inn i mellom. Hvis man finner et bilde man liker finner man ofte flere fra samme fotograf ;)
Gleder meg skikkelig at du liker!!!
Ha en strålende dag!

-rosa-
Jan Erik F.

Kjempestilig bilde, flotte kontraster!! Ensomhet hos personen, som om han venter på noe. Dramatisk. Likte dette veldig godt!

JE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu