Fjelltrollet i Lofotalpene
Når jeg russler litt rundt i fjellheimen er det ikke til å unngå at det dukker opp form og tegninger i naturen som legges merke til. Denne gangen fant jeg da virkelig fjelltrollet i Lofotalpene og det bor utviltsom over Moskenes i vest Lofoten. Jeg regnet nu litt med å få et navn på dette fra lokalbefolkningen, men det lykkes ikke da ingen kjente til dette. Det skal sies at tegningen kommer spessielt godt frem når skyggeparti stemmer godt. Det var i alle fall godlynt da det ikke gjorde tegn til agresjon da jeg gikk over ryggen på det.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ruth S.

Da vår Herre var ferdig med skaperverket hadde han
noen småstein igjen i kjortelens høyre hand.

Han børsta dem utover havet og Øyene i havet ble skapt.
Et øyrike som senere fikk navnet Lofoten. Trollene likte seg godt i det landskapet, så vi kan skimte trollene over alt, hvis vi bare har et åpent sinn...:-)

-ruth-
Inger-Lise S.

Hei Roger! Et nydelig motiv! Du har valgt en flott komposisjon. Og for noen farger! Herlig struktur på fjellet, godt lys og en vakker himmel:)

Inger-Lise
Roger K.

Hei og takker for kommentarer Ruth og Inger-Lise. Ja du Ruth du får det nu sagt. Sannelig hadde vår Herre mye småsnadder i posen da han skapte Lofotøyene :-). Det var ikke helt enkelt det lyset Inger-Lise. Det skarpe sollyset skapte nok litt jobb i berget da det reflekterte noe. Slik skal det nu være iblant med litt småkjemping av bildematerialet. Nå tar jeg imidlertid kveld da sengetid er kommet for lengst. En riktig god natt til dere alle.

Roger
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger.

Det er litt av en storslagen Lofoten-natur du viser oss her,
flott med stripene på himmelen og lyset var du heldig med.
Velkomponert og vakkert bilde!

Mvh Inger Anne
Espen A. I.

Merkelig valg av utsnitt og komp, men jeg liker den etterhvert, synes særlig himmelen er særlig pen!

Espen
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Roger. Hehe, for en herlig fyr! Det ser ut som han liker utsikten godt (ikke rart), og jeg får straks assosiasjoner til Påskeøya og dens merkelige mysterier. Fargene/eksponeringen er fin, men jeg stusset litt over utsnittet. -Vannet der nede trekker litt oppmerksomhet, men det viser også høyden godt. -Og det har en fin, dyp blåtone.

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu