Kalvøya i tåke
Tynt snølag, tåke, grått og trist, mann spaserer.
Usikker
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen R.

Hei
Jeg synes dette ble veldig bra, jeg. En bra dybde i bildet, personen i bildet gir liv og flott komponert. Liker kontrastene som er markante i sentrum av bildet, og at det glir over det duse og tåkete i bakgrunnnen. Kjempeflott!
vh
Espen
Avsluttet .

Enig med Espen,dette ble fint.
Bra komposisjon,tåka gjør mye for bildet her og mannen er med på å lage liv.
Liker dette godt.
Hilsen Tone!
Per Ove H.

Veldig harmonisk bilde å se på. Personen i bildet er viktig. Ville kanskje vurdert å kutte litt av den hvite forgrunnen.

Mvh
POH
Ann F.

Bra jobba dette, mannen fint plassert og mørk nok til å skille seg ut.
Jeg tror bildet blir for fylt av mørke toner hvis du kutter forgrunnen, la i alle fall det meste være igjen. Du endrer også mannens plassering ved kutt, og den er bra nok som den er. Kankje ta vekk en _liiiten_ bit, til over den mørke prikken nesten på miden nede.
Er det fra tåketuren vår i vinter?

mvh Ann
Espen A. I.

Fin plassering av alle elementer, litt dødt kanskje - men jeg tror igrunn at dette er intensjonen med bildet - å vise noe rolig. Gammel dame, s/h, vinter, ja, dette er et svært rolig og litt dystert motiv.

Espen
anne g.

hei ingeborg! du har noen fantastiske bilder, soesielt landskapsbildene dine der dette føyer seg inn i rekken! komposisjon, valører, stemning, ja alt stemmer! anne
John-Tore G.

Kjempelekkert dette. Synes det er så godt å se på slike vintermotiver nå, når jeg har litt avstand til vintern. Bra komposisjon, behagelige toner, og soft lys. Nice :-)

mvh John-Tore
ingeborg w.

Tusen takk for kommentarer. Jeg er glad det falt i smak. Ann, ja det er fra vår tåketur i vinter. Espen, rolig og tenksomt om ikke dystert, det var intensjonen. Da ser det ut som jeg traff bra. Jeg fjernet en hund som ble litt for koselig for bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu