Bare et par blomster
Det er jeg ikke i stand til. Altså at beskrive det. Nogen ting er så ubeskrivelig smukke, at man er nødt til at lave sådan et ganske almindligt lille billede, netop fordi det ikke kan beskrives. Så vær så god at tage et kig. Og kommer du forbi kan du få en buket med hjem. :-) mvh. lau
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-14 08:08:00
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Terje S.

Flotte blomster Laurberg med fin eksponering. Liker bilder med kraftig undereksponert bakgrunn. Det fremhever hovedmotiv .Lyset er vel noe i overkant hardt.

Terje
Laurberg G.

Tak Terje. Om lyset er i overkant ? Tjah. Her er knald på modlyset. Så en spotmåling på det mestbelyste orange. Lås AE-L og tryk af. Så ser det ud som det gjorde i virkeligheden. Jeg kunne da godt dæmpe lyset. Men --- jeg nænner det ikke. mvh. lau
Espen R.

Hei Laurberg
Meget vakkert dette. Liker sammensetningen av fargenyansene her. Sommerlig og idyllisk. Fin skarphet og et flott utsnitt som jeg synes fungerer bra. Lekkert.
vh
Espen
Terje S.

Tviler ikke Laurberg at det er gjenngitt som i virkeligheten- å kjenner igjen fremgangsmåten på eksponeringen din. Når på døgnet er bildet tatt ?
Bildet er korrekt eksponert og har ingen utbrente områder men det harde lyset slik jeg oppfatter det vises på bladet som stikker opp midt i bildet .


Terje
Laurberg G.

Hej igen. - Ja - det er rigtigt . Jeg burde nok dæmpe reflekserne på det midterste blad. Uden at se efter i exif tror jeg at klokken er ca 18.00 eller der omkring. Lyset kommer ret fladt ind og er allerede rødligt hvilket også underbygger farverne. Tror at jeg lige skal kigge på det blad i morgen. Nu skal der soves. Zzzzzzzz :-) godnat. og tak for i dag. mvh. lau
Terje S.

Da er vi enig. Her hjemme i Norge kl 1800 på kvelden er det egentlig altfor hardt lys til fotografering. Når jeg å Knut var ute på Ternefoto denne uken måtte vi bare avvente fotografering ( kl 1900) til sollyset hadde dempet seg. Først kl 2030 ble lyset tilfredstillende slik at det ikke avga reflekser. Dette har så klart med hvor i verden du befinner deg. Vi er nærmere polarsirkel å har hardere lys lenger en det du har i Danmark.

Ha en god natt søvn.


Terje
Ole-Kristian T.

Hei, interessant og lærerik dialog som er ført ut fra dette nydelige bildet! ''Bare et par blomster'' er jo ikke bare etter min mening, for blomster er vel noe av det vakreste i Guds natur som vi mennesker har fått å glede oss over og beundre. Og så er de strødd utover overalt! Jeg liker veldig godt denne komposisjonen, fargesammensetningen og den mørke bakgrunnen. Vakkert!
Laurberg G.

Tak til Espen, tak for interesse og opmærksomhed fra Terje, og tak til Ole-Kristian for anerkendelse og gode ord. Og du har ret Ole. Der er vel næsten ingenting som er sværere at gøre interessant på foto end netop blomster. Sådan en rund lysende tingest i et kvadrat kan de fleste af os præstere og har præsteret. Men at få afgrænset et lille stykke af Vorherres, noget rodede men dejlige, natur er lidt sværere både hvad standpunkt, vinklinger og især lys ( i.h.t. ovenstående dialog ) oså viser. Så ''bare et par blomster'' er entitel der ikke så meget viser hen til billedet, som til mange fotografers holdning til disse som motiv.
Hav nu en god dag alle. Her er duset sol, og vejret ved ikke hvad det vil. mvh. lau
Avsluttet .

Hei.
Bare ett par blomster, ja men så stråler de jo så flott med sine farger ut ifra den mørke bakgrunnen.
Ett vakkert bilde utført på en kunstnerisk måte,

Venlig hilsen Lillian.
Knut Børge S.

Hei Lau!

Nydelig sommerlig foto av de vakre blomstene. Skarpt og detaljert, herlige farger og fint lys. Kjempe!

mvh KBS
Avsluttet .

Syns det er lyset som hever dette fra å være et alminnelig blomsterbilde til noe mer.
En deilig sommerfølelse,nydelige farger og et lys som gjør at blomstene skinner omkapp med sola:-)
Bildet er godt å se på Lau:-)
Hilsen Tone!
Ruth S.

Enig med Tone! Bildet er godt for såre øyne..

-ruth-
Rune S.

Hei Lau! Nydelig sommerbilde i vakkert lys. Jeg liker de harde kontrastene og det blå og gule sammen. Bildet gir en god sommerfølelse. Versjon #2 ble en forbedring.

Mvh
Rune S
Odd E. k.

Hei Laurberg!

Et flott blomsterbilde, der motlyset skaper fine farger og detaljer i blomstene. Flott med de gule øverst og de blå blomstene nederst, noe som skaper en fin balanse og tyngde i bildet. Flott er det også med blomsterknoppene som blander seg med de andre blomstene i motivet. Den mørke bakgrunnen er med på å fremheve blomstene samt at det kan skimtes noen blomster i den mørke bakgrunnen. Flott fanget der komposisjonen og utsnittet passer fint til motivet. Flott levert!

Ha en fin sommer, nyt den!!!

Mvh

Odd E.
Ingunn S.

Hei Lau!
Her er det lyset som gjør bildet synes jeg der det fremhever de vakre fargene og detaljene på blomstrene. Liker så godt hvordan stilkene og noen knopper er delvis opplyst mot den mørke bakgrunnen, at du kan skimte... men ikke se alt gjør det hele mer spennende.
Nydelig bukett spør du meg, som jeg gjerne hadde takket ja til hvis jeg hadde vært i nærheten...
God helg til deg Lau:-)

Hilsen Ingunn:)
Avsluttet .

Dette må kalles fotokunst, etter min mening!
Vennlig hilsen MV
Avsluttet .

Hei!

Er enig med Magne her, dette er rene fotokunsten!

Mvh Eva
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Laurberg,

jeg liker så godt lyset og fargene i dette bildet, sammen med den mørke bakgrunnen ble dette meget severdig og vakkert.
Flott presentert!

Mvh Inger Anne
Inger-Lise S.

Vakkert! Svært vakkert...Nydelig lys og flotte farger! Meget behagelig for øyet:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu