Å vera folkehøgskolelærar innebærer bl.a.¨å ha ferie den finaste tida av året. Så vi lever eit herleg, sorglaust gutteliv om dagen, min førskole-son og eg...... :-)
Bildet inngår i albumet HÅKON -
Utstyr
  • Leica M6
  • Summicron 50/2 collapsible SM
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/8
  • FilmtypeAPX 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger427
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261814} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole-Kristian T.

Artig liten kar dette..riktignok synes jeg ikke han ser HELT sorgløs ut her, men..kanskje han ikke fikk fisk, eller muligens er han misfornøyd med å måtte stoppe opp for å ta bilde når han egentlig gleder seg til å fiske? Ja her kan vi dikte litt ut fra dette bildet, som jeg synes er uttrykksfullt og fint, fungerer godt i s/hv., og jeg liker montasjen. Ha en sorgløs sommer begge to!
Knut-Inge J.

He, he - takk det samme til deg!
Christer B.

Fine rene toner, ikke for masete bakgrunn og et ubetalelig uttrykk på pjokken. Noe sier meg at det ville tatt seg bedre ut med litt mer luft over, uten at jeg kan forklare hvorfor, tror faktisk du kunne kuttet midt på leggen til fordel for mer oppe? Men uansett et severdig og stemningsfylt bilde.
c.
Avsluttet .

Elsker bilder med utrykk og det har dette.
Nydelig blikk og ja han ser ikke helt fornøyd ut,men det kan jeg godt forstå.
Han er jo helt klar for fiskinga denne karen og så må han drive på å posere............nei se å komme igang å fikse tenker han,ikke stå her å somle:-)
Igjen et flott svart/hvitt bilde fra deg.
Hilsen Tone!
Torild H.

Håkon i et litt ''moody'' øyeblikk ... men det trenger ikke være noe mer enn en irriterende småstein i skoen.
Venstre øye vises mer skyggefull; en mørk og en lys side, slik en fiskegutts dag også kan være.

(Og: har selv vært folkehøgskuleelev, Elverum FHS, så jeg unner deg så absolutt, som lærer, å ha disse ukene frie og sorglause, samt at barna også skal få slippe å dele faren sin med alle elevene)

Mvh Torild
Kai B.

Flott fotografert nok en gang.
Liker uttrykket til gutten, da det minner meg om mine egne
unger som har blitt fotografert i hytt og pine.
Tittel på bildet kunne nesten ha vært: Ikke nå a fattern,
jeg vil fiske.____________________________________Kai
Knut-Inge J.

Christer, Tone, Torild og KAI: Tusen takk for hyggelege og konstruktive tilbakemeldingar, som varmar ekstra i sommarvarmen!
Avsluttet .

Hei, Knut-Inge. Et flott bilde, fikk lyst til å flette noen tanker rundt det. Tror nok uttrykket til modellen vekker minner hos mange som har fristet lykken med angel og krok – dog med vekslende lykke. Kan godt erindre stemningen ved å traske på stien hjemover, uten noen håndfast belønning for utvist tålmodighet. Men kanskje er det kimen av også noe annet i blikket – et lønnlig håp om å vinne gehør hjemme for historien om den der kjempedigre som nesten, nesten ble dradd opp på land? Kanskje vi fiskere lærer noen tricks om hvordan å gripe en flyktig lykke her i verden.
Liker godt utsnittet, gjetter på at det bevisst er like mye rom over som under. Sammen med vinkelen gjør dette at han slett ikke framstår som noen liten kar. Understreker kanskje også det som er tilnærmet tidløst i situasjonen. Fine detaljer, som løse sko og skrubbsår (og/eller hissige myggstikk) på leggen.
Liker dette.
Mvh. Rune
Knut-Inge J.

Tusen takk, Rune - satte stor pris på tilbakemelding på dette bildet. Det dreier seg jo ofte om erindring, gjenkjennelse, egen barndom.... Du får også snart tilbakemelding, Rune......... Ha ein flott dag så lenge.
Mads B.

Dette var et artig situasjonsbilde av en litt utålmodig kar. Lykke til med fiskinga. Håper det ble fangst! Minner meg litt om den gang jeg var hos min tante på Losna (i Ringebu) og fikk min første fisk på slukstanga jeg vant på en skolebasar som tiåring (ca). Det var stas, inntil jeg skulle ta livet av den. Mange små runde steiner ble kastet før den var død!
Mvh Mads B.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu