jeg tar alle tre
jeg er en tur innom blomsterbølgen...
dette tulipanbildet fra hagen min likte jeg godt. må være det enkle, rene i form og farger
Utstyr
  • canon ixus 750
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262246} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hege S.

Nydelige skarpe kontrastfarger og flott lys! Fin komp med ''froskeperspektiv'' (er det det det heter?) Eneste som er å pirke på er det ene røde kronbladet som stikker inn på venstre side og forstyrrer litt.. Bra jobb!
Hege.
Anna Rosa L.

Så herlige farger i dette bildet som gjør man glad av se på det!
-rosa-
Tone A.

Hei
Eit vakkert tulipanbilde med eit flott fotostandpunkt og med friske rødtonar mot den blåe himmelen. Her kunne du ha kutta bort tulipanbladet i venstrekanten som forstyrrer og har og forandra på tittelen. Pga at at her er det positurane mot dei to heile tulipanane som gjer mykje for bildet, der den lågaste tulipanen bøyer seg mot den andre.
Dei står der og strekk seg mot sola med kronblada som syng på siste verset og krøllar seg nedover, og eit kronblad heng nedover. Lysspelet i tulipanblomane gjer mykje for bildet med skuggespelet der også. Det lette skylaget i høgrkanten gir fin likevekt.
Eit kreativt tulipanbilde som osar av livsglede med friske fargar.
:) Tone
anne g.

tusen tusen takk hege anna rosa og tone, for forfriskende og livsbejaende kommentarer om mitt tulipanbilde. sakewn er den at jeg liker den tredje som stikker innom og irriterer, selv om jeg vet at jeg burde ta den bort! hva gjør man da? jo, denne gangen lot jeg ''den tredje'' få henge med. en typisk vurderings-konflikt man har, man vet hva som burde gjøres, men en annen stemme mener noe annet...anne
John-Tore G.

Hehe denne ble kul.
Det minner meg fryktelig om når mant skal ta bilder av barn, Så er det av og til en ekstra som plutselig vil være med på bildet. Den berømte linselusa gjerne i form av et halvt hode som kommer inn i bildet fra siden. ''JEG, vil også være med!!''

mvh John-Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu