Rev
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor AF-S 70-200 f.2,8 VR G
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger499
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Johan S.

Oj - så flott den var. Flott bilde på alle måter, men det som imponerer meg mest er hvordan du kommer så tett på - 90 mm!


mvh
Johan
Anita M. S.

Flott komp, flotte farger, flott rev, ja rett og slett et flott bilde!
Mvh Anita
Knut Børge S.

Hei Terje!

Et meget flott naturfoto av den unge reven som kikker nysjerrig etter det som måtte bevege seg i buskene. Herlig lys som skinner inn og fremhever den gyllenbrune pelsen, upåklagelig skarphet og en god komposisjon.
Supert Terje!

mvh KBS
Kjell Sigurd S.

Flott lys i dette bildet Terje. Solen kaster et mildt og varmt lys på reven, pelsen får en meget fin farge. Liker posituren og blikket godt. Det lyse feltet nede til venstre stjeler litt for mye oppmerksomhet etter min mening. Ville vurdert et betydelig kutt der for å fjerne konflikten. Ellers et severdig naturfoto.

Kjell S
Terje S.

Takk for kommentarer alle sammen. Dette er ett revebilde fra fjor året. Hadde gleden av å følge 2 revevalper i hele fjor sommer. Matet dem med fiskekaker,kyllingvinger og middagsrester. Fikk ett så fint tillitsforhold til dem at jeg bare smattet en spesiel lyd når jeg kom. Det gikk da aldri mer en 1 minutt før de var på plass. Dro så 1 uke til Kreta og etter det kom de aldri tilbake. Men har heldigvis mange hundre bilder av dem inne på hardisken.

Terje
Monika Frisvold V.

Hei Terje
Bare nydelig :)
Et herlig lys som brer seg over en meget pen rev..
Likte meget godt posituren der den står elegant på vakt ...
skarphet sov vanlig på dine naturfoto..elegant!
mvh monika
MaiLis S.

Flott bilde med varmt fint lys.mvh Mai-Lis.
Liv F. D.

Hei Terje,
for et nydelig bilde du har fått av reven. Så fine farge, klart og fin komposisjon. Du er jammen flink.
mvh
Liv '')
Avsluttet .

God dag Terje,

Fint og behagelig bilde av Mikkel.

mvh
Tommy
Linda G.

Hei Terje! Så heldig som hadde de så tett innpå deg, det ble noen helt utrolig flotte bilder av det....dette er intet unntak!!! Nyyydelig ;) Hilsen Linda
ingebjørg fyrileiv g.

Ja, denne var fin. Du har fått et fint uttrykk der det ser ut som han har fått ferten av noe. Lys/farger er meget godt fremstilt, og jeg liker sepesielt at det også er mye orange i bakgrunnen, ikke bare pelsen. Det gir en mye bedre helhet. Men jeg får det inntyrkk av at bildet er skjevt pga. buen av rota. Kanskje en oppretting ville ha gitt bedre ro for bildet?

vh ingebjørg
Odd E. k.

Hei Terje!

Et flott bilde av reveungen. fin positur der den står på bjørkestammen. Skarpt, godt lyd og fine farger. Fin bakgrunn som fremmer reveungen. Komposisjon og utsnitt er også bra sammen med det tkniske.
Ha en fin fotouke Terje!!
Mvh

Odd E.
Laurberg G.

Hej Terje. Et ræveportræt. :-) Dejligt klart billede med den begrænsning i DOF ( deept off field) der førger 90 mm. tele med så stor blændeåbning. Hvor langt er du fra hvalpen her?
Ikke et biofoto vel, men snarere et kunstfoto af protrættype. Her ligger skarpheden det rigtige sted på øjnene, og kontrast, farvekontrast, farvedybde og tonebalance er tip-top i orden. mvh. lau
John H.

Hei Tjommy
Et fint revebilde i et nydelig kveldslys. Fin og rolig bakgrunn som ikke stjeler fra motivet men suplerer med nydelige ton i ton- farger. Stubben er også et fint element. Det samme med det lille grønne, nesten som en liten persilledusk som ho Inger sier.
John
Terje S.

Takk for flotte kommentarer. Skal prøve å legge ut en v2 der jeg retter opp etter stubben Ingebjørg. Kan tenke meg at jeg er helt på nærgrensen til
70-200 f.2,8 som er 1,3 meter Laurberg. Bilde er tatt sent på kvelden med iso 100 i nydlig kveldslys.


Terje
Stian H.

Hei.

Dette var da et nydelig bilde av en flott valp. Herlig å se slike sunne friske typer, med all den tragiske skabben som fortsatt herjer her. Ikke noe å utsette eller tilføye til bildet, men håper jeg klarer å få like mye tillitt hos mine små valper.
Det går på laks og hundepølse her:-)
håper de ikke svikter meg etter 4 dager hos bamse brakar i de svenske skogar!

Snakkes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu