Det Var Slik Det Var!
Hver kveld satt jeg der sammen med min kone, datter og to pils, og fulgte dette fantastiske senarioet. Jeg ser på dette bildet og tenker: Det Var Slik Det Var.
Bildet inngår i albumet Freedom - Jeg hadde den store glede av å tilbringe 6 måneder sammen med min familie på Maldivene. Øya var 200 x 600 meter. Ønsker her å legge ut noen bilder fra dette året. Sjekk ut www.reethibeach.com Har noen av dere lyst til å oppleve litt av dette eventyret så kan jeg gjerne formidle kontakt.
Utstyr
  • Sony F505
  • Carl Zeiss
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_26238} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom A. T.

Ikke småtteri til farger. Må ha vært en opplevelse å se dette. Spesielt format og bra komp.
mvh Tom T
Avsluttet .

Nydelig, intet mer å si en utrolig nydelig.
Ivar
Ferran C.

Nice sunset, and warm colors, maybe i would gave a bit more sea, but it´s a very nice composition.Curious shape have the sky down the sun.
NIce shot.
Ferran
Nils B.

Fint bilde med nydelige farger. Har du pressa det i PS?, overgangene kan tyde på det. Videre synes jeg ikke bildet er i balanse. Denne ildkulen og presser liksom bildet ned i høyre bildekant, og den kraftige rødfargen i v form er med på å underbygge tyngdepunktet. Bildet er veldig stilig.
mvh Nbh
Jostein M.

Takker for kommentarene. Det er kjekt at dere deler all den kunnskapen dere sitter inne med. Dette gir inspirasjon for uten å gjøre det hele enda mer spennende.
Ja bildet er nok litt pressa i PS. Var også litt usikker på beskjæringen men valgte å beholde hele øya.
Mvh Jostein
Roy S.

Flott og stemningsfullt Jostein
Lars-Anders M.

Panoramasolnedgang. Ok.
Eskil O.

Lekker solnedgang, enorme farger, må ha vært en opplevelse.

Eskil.
Jostein M.

Bra bilde Jossa.
Fargevariasjonen mellom svart , orange og gult er utrolige. Ville kanskje brukt litt lenger lukketid for få frem enda større nyanser.
Dette bildet kan tolkes på mange måter. Jeg som frikunstner velger å tolke det som Begynnelsen på slutten. Dette er jo relativt så kanskje er det slutten på begynnelsen. Dersom en ser bildet for seg selv og ikke tenker på omgivelsene , kunne det vært et bilde som trekker paraleller til Nirvana. Kanskje er det her vi en gang skal ende våre dager. I så tilfelle har vi intet at frykte.
Solnedgangen kan også være et symbol på at noe er i ferd med å ta slutt , men når noe slutter er det noe annet som kommer. Det kan derfor også være spiren til nytt liv. Slik er livets evige spiral.
Det hadde vært kjekt å høre din kommentar.

Mavva
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu