Bildet inngår i albumet ? -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-25 00:22:45
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262453} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Randi H.

Stilig, Anne-Lise !
Steinen kommer mer og mer fram dess mer jeg ser på bildet !
Fin komp ! :-)
Mvh Randi
Anne-Lise S.

1000 takk, Randi! :-) Kjekt at du liker det!

Anne-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Tidløst og minimalistisk,
ville vurdert et lite kutt i øvre del for å få et bedre fokus på steinen og meir balanse i komp.-

Inger Anne
Anne-Lise S.

Takker for den, Inger Anne! :-) Godt med råd med slike motiver. Hvor langt ned ville du ha beskjært dette? Synes selv det balanserer godt ift. diagonalen fra steinen til speilingen og den kryssende diagonale overgangen mellom strand og vann. Mulig du likevel kan ha rett, så jeg har lyst til å se på det, men trenger noe mer håndfast ift. beskjæring?

Anne-Lise
Inger-Lise S.

Enkelt og elegant:) Vedr.kutting ville jeg kuttet 2 cm. Om jeg kuttet...Tror jeg hadde valgt det.

Inger-Lise
Brit M.

Jeg ser den, altså er den. Hva er så en illusjon?
Flott og dekorativt motiv, nydelig svarthvitt. Er enig i noe beskjæring, men ikke mye. Bare slik at bredden på speilbildet ble like stor som avstanden fra strandlinje til stein, også som bredden (slik vi ser den) på steinen. Syns også som Randi, steinen blir veldig tydelig jo mer jeg ser.

Brit
Anne-Lise S.

Hjertelig takk, Inger-Lise og Brit! :-) Må dere ha en solfylt dag, og så ser jeg på det når jeg får anledning! Gode og konkrete råd som må ses på dette! :-)

Anne-Lise
John-Tore G.

Hei. Liker godt den rolige stemningen dette formidler. Skulle jeg si noe konstruktivt. måtte det være å jobbe litt med refleksjonsdelen oppe til høyre i opptaksøyeblikket. Jeg er personlig litt usikker på speilinga her. Synes ellers bildet har en viss suggerende effekt.

mvh John-Tore
Ingunn S.

En tiltalende enkel og minimalistisk komposisjon som fremheves av at det er i S/H. Liker bildet ditt veldig godt...eneste pirk er at dess lenger jeg ser på bildet dess mer dominerende blir den mørke speilingen oppe i hø hjørnet.

Hilsen Ingunn:)
Kenneth K.

Fint bilde dette her. Bra komposisjon. Skarpheten kunne vært litt bedre, men jeg likte stemningen på bilde. Det er lisom om at steinen går ut av bilde.

mvh Kenneth
Tone A.

Hei
Dette er ikkje eit lett bilde å kommentera med tanke på serien din:'' du tenker, altså er du''. Eg tok examen philosophicum for mange år sidan og då var filosofien eit fag som ein verkeleg måtte grunda kva ulike filosofar tenkte om ulike ting i tilveret.
Her er det steinen som er mest skarp og som er ein fin kontrast med si form og sine detaljar mot den duse bakgrunnen, og med eit flott lys på seg. Fin kompossjon med ei god likevekt med speglingane i sjøen i motsatt hjørne. Strandlinja med diagonalen er ein fin kontrast mot sjøen.
Steinen ligg der åleine med småe sandkorn øverst, som gjer at den har noko i saman med alle sandkorna under den. Også steinen ligg flott plassert i diagonalen. Bildet osar av ro og harmoni med steinen som er så stor samanlikna med dei småe sandkorna, og samstundes er den jo ein stein som med si bua form likevel er ganske mjuk, trass i at den er hard og tung.
Speglinga av den mørke skogen i den stille sjøen er ein fin kontrast mot steinen, pga at her er det dei mjuke formene som kjem fram. Og dei småe linjene gir litt liv til bildet som elles osar av ro.
Her ville eg ikkje ha kutta noko pga likevekta i bildet.
Fint svart/kvitt arbeid og kor speglinga gir både likevekt og dybde til bildet.
Steinen ligg der einsleg men med alle sandkorna så er den ikkje åleine. Den er berre ein av mange.
Eit vakkert bilde som får ein til å tenka og bildet osar av stilla.
:) Tone
Anna Rosa L.

dette er et av de bildene man ser på og med det samme trekkes alle travle tanker ned i støvet!
deilig stille!
-rosa-
Anne-Lise S.

1000, 1000 takk for kjempefine kommentarer! :-) Har prøvd meg på en ny versjon etter forslag om beskjæring. Konstruktive råd tas imot med stor takk, og når folk tar seg tid til å gå innom for å gi dem, synes jeg det er viktig at jeg tar meg tid til å prøve dem ut! Noen ganger er jeg enig i at de kan heve et bilde, mens andre ganger står jeg ved min første versjon. Det er jo en grunn til at den er lagt ut. MEN det gode er jo at med nye øyne kan nye ting ses, og disse kan være bedre enn de man selv har valgt avdi man kan se seg blind på eget bilde, så hjertelig takk for tips! :-)

Anne-Lise
Kai B.

Hei Anne-Lise.
Henger meg litt på Tones kommentar.
Personlig synes jeg at V#1 er desidert best.
Her fungerer kontrastene, komposisjonen og balansen best.
_______________________________Kai
Tom E.

Dette er et sånt bilde som kan gi meg lyst til å begynne å meditere.
Det er et sånt bilde som jeg kan bli sittende å se på. Merkelig egentlig, hvor avslappende et bilde av en stein kan virke. Liker også utsnittet godt, og det blir v1 for min del. v2 ble for stramt.

Mvh TomE
Anne-Lise S.

Heisann! Ja, det skal egentlig ikke saa veldig mye til foer man begynner aa tenke.... Selv tenker jeg for oyeblikket i Bulgaria... Det er ogsaa mulig!

1000 takk for fine kommentarer!

Anne-Lise
Steinulf L.

Less is more.. Originalbildet har best balanse. Fint bilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu