I Dare You
Bildet er crossa..
Dette bildet dro jeg litt over kanten, og ble egentlig ganske fornøyd:p
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
André M.

Over kanten?. Da skal man vel være over gjennomsnittlig snerpete.... Stilig dette. Liker uttrykket på modellen. Et uttrykk jeg ikke blir helt klok på umiddelbart (derfor bra :-): Et sted mellom sårbarhet og attitude. Mulig jeg vile dempet rynkene i underlaget og kanskje ville jeg ikke softet fullt så sterkt. Men, absolutt et forfriskende, energisk bilde.
Mari A. L.

Hehe..skulle ha forklart meg litt bedre kanskje. Med over kanten, så mente jeg at jeg dro bildet litt over kanten med diffuse glow.. Har ett hvor det ikke er overdose med denne glowen, men syntes det ble noe ekstra på dette bildet.. Vet ikke helt hva, men det fikk kanskje litt mer attitude og merkelig uttrykk..?:)

Takk for fin kommentar!

Mari:)
Anne Kari Berg K.

Stilig bilde, ja. Fint uttrykk og attitude. Her funker diffuse glow. Du sier bildet er crossa, det er et uttrykk jeg ofte har hørt i fotosammenheng, hva er det egentlig?


Hilsen Anne Kari
Mari A. L.

Takk!:)

Det betyr at det er cross processed, eller kryssfremkalt.. Du fremkaller dias/positiv fargefilm(lysbilder) som negativ fargefilm. Fargene kan bli litt merkelige. Spennende å prøve! Funker muligens best i dagslys(?) I vanlig(gult) innelys kan de fort bli veldig gule.

Mari:)
Espen R.

Hei Mari
Syntes dette ble kult, jeg. Bra positur og attitude som allerede nevnt. Bildet har også fått et bra særpreg av crossinga, meget bra!
vh
Espen
Mari A. L.

Takk, Espen!:)
Alan Thomas Duncan W.

Mari;

- Spennende
- Rocka

Keep up the great work
best regards;
Alan ,,,,
Mari A. L.

Tusen takk!:)
John Andre A.

noe overkill effektbruk!
hadde du gjort dette på en passende location, og gjennomført eksponering og etterarbeid i den rå stilen, ville det samsvart mer med uttrykk og holdning, som er styrken i dette bildet!
gjør det en gang til:-)
Mari A. L.

Takk for fin kommentar og kritikk:) Hvilken location hadde vært passende?

Mari
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu