Bildet inngår i albumet Mennesker -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263096} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Stian B.

Hei.

Dette var eit svært stemmningsfullt bilde, liker utsnittet og spesiellt perspektivet ved bildet. hadde kanskje gjort seg med litt meir kontrasta og miniatyring i kantane, men det går på smak og behag. Uansett eit bra bilde!


Inger-Lise S.

Uttrykksfullt! Da jeg så thumbnailen, så jeg to tafatte små med en tom hundelenke....Nå syns jeg det ser ut som om de frykter det som måtte være rundt svingen på stien/ inni skogen.. Bra bilde:)

Inger-Lise
Simen B.

Du leverer perler på på løpende bånd her synes jeg. Får en litt nostalgisk følelse av dette bildet. Strået er viktig, og sammen med den blomstrete kjolen gir det en følelse av sommer, vennskap og uskyld. Stien mot den lille mørke åpningen i skogen, gir ytterligere rom for tolkning. Flott med S/H.

mvh Simen
Kathrine Å.

Et kjempefint og sommerlig bilde. Virkelig stemningsfullt. Stien, kjolene, bærene på strået... En veldig bra komposisjon. De moderne skoene gir bildet en litt annen touch enn om det hadde vært f.eks. tresko, -eller bare bein.

Kathrine
Ronny A.

Hei Tom. Et stemningsfullt bilde som jeg liker svært godt. Synes bilde forteller mye og gir rom for både varme og undring. Slike bilder er nesten alltid best i sort/hvit.To unge jenter på livets sti.. Anbefaler gjerne dette bilde:-) Flott!
mvh Ronny
Avsluttet .

Veldig bra bilde. Liker utsnittet kjempegodt. Enig at det hadde blitt enda bedre hvis barna haddde tresko eller bare bein. Mangler kanskje litt kontrast, men et kjempebra motiv:)
Avsluttet .

Et veldig godt fortellende bilde:-)
Hilsen Tone!
Monika Frisvold V.

Hei Tom
et herlig bilde og det første som slo meg var...

Dette er“Vise for gærne jinter” av Alf Prøysen

Oppå Lauvåsen veks det jordbær
fine jordbær,
raue jordbær,
hele væla er bære jordbær,
finn et strå og træ dom på.
Ett er for gammalt, det ska få stå.
Ett er for grønt, det går vi ifrå,
men æille andre ska vi ta med hematt
og leve lykkelig med sukker på.

Selv om dette er blåbær...

Da du har S/H fikke jeg litt mimring over meg..
En nydelig komp.. med god stemning..

Ha en riktig flott mitdsommerhelg.....

mvh monika


Stig Børre E.

Knall!
En skikkelig fin sommerskildring, hvor alt sitter som det skal.

StigB
Lise U.

Veldig tvetydig, dette, og derfor spennende! Er det en idyllisk og kanskje nostalgisk skildring av to jenters opplevelser av sommerfritid? Det var det første som slo meg: Bærene på strået mellom dem kan tyde på det, og påkledningen også. Men så er det perspektivet, som kunne ha vært tatt fra en skummel film, og det at de står stille, og det mørke ukjente der framme mellom trærne... Liker komposisjonen og utsnittet. Fint eksponert. Og altså spennende tvetydig!

Lise U
Tom T.

Takk for alle kommentarer:) Takk for anbefalingen Ronny:) Takk til Monika for diktet fra Prøysen:) Jeg likte at det er moderne sko på bilde , ville at bilde skulle fremstå som et bilde fra 07.

mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu