Moskenes
Fra en tidligere tur vest i Lofoten. Her er jeg like ovenfor Moskenes. Lengre vest får vi Sørvågen, Tind og Å. Fra Moskenes har vi fergeforbindelsen over Vestfjorden til Bodø samt til Værøy og Røst. Som ellers i Lofoten kan Moskenes skildre med et fantastisk turtereng som jeg kan anbefale på det sterkeste. Her kan det velges i alle varianter av vankelighetsgrad. Mulig fjellskrenten på venstresiden tar for mye oppmerksomhet i bilde, men velger å prøve ut litt nye ting som går litt igjen i de siste bildene mine. Ønsker alle en god helg da bobilen er pakket og klar til i morgen for ny tur etter arbeidstid.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263117} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Fint bilde. Veldig bra komp, som gir bildet god dybde:)
John-Tore G.

Mektig skue igjen fra deg, med fin dybde. Skal du til Sortland i helga? Det er iallefall en ganske stor kontigent fra Rana kameraklubb som skal avgårde på fotomaraton. Blir sikkert hyggelig.

God helg uansett mvh John-Tore
Inger-Lise S.

Vakkert motiv! Fin komposisjon og fantasisk dybde!

God tur og god helg! (Selv om dere nok er dratt;-)

Inger-Lise
Roger K.

Hei og takker for hyggelige kommentarer til bilde. Har ikke fått tid til å lese kommentarene før nå da helgtur ble iverksatt straks etter arbeidstil fredag. Det ble nok ikke tur på meg til Sortland i helga, John-Tore. Får ha noen fototurer til gode en senere anledning. Vel overstått helg til deg, Inger-Lise og alle andre dottere. Som sagt var vi ikke sen om å komme oss avgårde og en nydelig helg ble det på oss.

Roger
Avsluttet .

Likte godt utsnittet og kompen din her:-)
Fine farger og for en utsikt,sånt noe tar jo nesten pusten fra en.
Flott landskapsbilde:-)
Hilsen Tone!
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg ser bare Påskeøyas ansikter i den veggen nå jeg ;) Men fungerer, det gjør det! Jeg synes at du får frem høyden veldig godt, men bildet ser ut til å helle litt mot venstre. Tonene i himmel og hav er utmerket, og jeg tror at bare de elementene samt fjellveggen hadde kunne fungert i et utsnitt. Selv om bakken så klart er fin å ha med. Du verden, så høyt... Hvordan er du plassert?

vh ingebjørg
Roger K.

Takker også dere to siste for kommentarer. Hyggelig at det faller i smak. Tja Ingebjørg, vil ikke si at forfestet blir så godt om jeg beveger meg litt til frem her. Faktisk noen meter rett ned.

Roger
Jens Erik J.

Hei! Dette var flott!! For en utsikt du har skaffet deg her!! Dybdevirkningen i bildet blir flott fremhevet av fjellveggen til venstre, så den bør være der. Farger, skarphet og komp. er flott.
mvh. Jens Erik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu