München
Bildet inngår i albumet Turist -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-26 22:02:19
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263158} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tom T.

Bra med kontraster i dette bilde:) Liker mye her, ville vel ha valgt å personen mellom steinene , ikke sikkert jeg har rett !

mvh Tom T
Tove H.

Fint stemningsbilde med flott komposisjon. Liker de tre steinene og personens plassering. Skarpt og fint bilde med flott lys. Fint i s/h. Liker også forgrunnen med brosteinene og mannens skygge.
Mvh Tove
anne g.

hei stig børre! veldig fint bilde med fin komp. ville latt ytre fot til personen hadd luft mellom seg og steinen. ellers veldig bra. anne
Avsluttet .

For et nydelig lys,som i dette tilfellet lager det meste av bildet.
Blir nydelige krystaller av blandingen vann og sol:-)
Liker dette.
Hilsen Tone!
ingebjørg fyrileiv g.

Herlig reisebilde med knall lys og fine toner. Bildet har god bevegelse, og linjene vannet gir er fine. Men jeg tror at jeg ville ha kuttet bort bakgrunnen i toppen. -Selv om du da mister litt buer, tror jeg at det vil bli et mer interessant bilde da.

vh ingebjørg
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer og gode råd.

StigB
Anne-Lise S.

Får litt James Dean feeling av bildet ditt pga. personens positur og den slitte jeansen og t-skjorta. Et herlig sommerbilde med mye fart, og der du bruker vannet fra fontenens linjer på en utmerket måte i forhold til former og linjer. Skrifta på bygningen bak forteller nok noe om miljøet, men for meg kan det godt fjernes, om enn du sikkert har en misjon med det. Flotte, gjennomgående kontraster, og god bruk av bildeflaten!

Anne-Lise
ingeborg w.

Et flott motiv som kler sine harde kontraster. Vannsøylene fanger lyset og skaper bevegelse. Det er tre ting jeg ville gjøre. Jeg ville tiltet bildet litt mot venstre. Jeg ville kuttet vekk teksten oppe. Det går ikke ut over vannsøylene. Den nederste delen av geen kan være der. Jeg ville også brukt forsiktig dodge tool på midtones på ansiktet til mannen.
Stig Børre E.

Takk for nye kommentarer.
Var litt usikker på om snikreklamen oppe tilførte bildet noe. En beskjæring er nok det beste.

StigB
Jacob V.

Hei, Stig B

Et flott bilde dette her. Det eneste jeg vil pirke på er at han mannen kunne vært litt lysere og at du kunne kuttet pitte litt i toppen på bildet. Ellers er det et bilde som falt i smak.



Mvh

Jacob
Anne Ø.

Liker bilde, lyset, kontrastene.
Synes at luft over vannet her tilfører bilde noe
da du får en fin avslutning på vannspruten.
Ville heller klonet bort navnet ved å bruke samme struktur,
farge som trærne.

Anne:)
Laurberg G.

Hej Stig. Et dejligt billede med fontæneeffekten og det våde stenpik. Et billede der fascinerer og binder betragteren. Også et billed hvor halvtoneomfanget ikke er for højt med resultat at der ikke ses detaljer i skyggepartier. Disse er imidlertid tilstede. En inmarkering ag mennesket og stenene i forgrunden med en mindre lyshævning. Herefter regulering i tonebalance/master hvor shadows i samme insmarkering sænkes en anelse og mellemtone tilsvarende. Der er nu fuld detalje. Desuden har jeg som et forslag beskåret foroven, da jeg skønner at teksten på huset bagved ikke tilfører noget synderligt til billedet.
Har sendt efterbehandled kopi pr mail til dig. mvh. lau
Stig Børre E.

Takk for nye kommentarer og en ekstra takk til Lau for
at du tok deg bryet med å lage en ny versjon. Ble en klar forbedring i mine øyne.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu