Mett av dage
Synes bildet forteller meg om alle arbeidstimene denne gamle traveren trofast har stillt opp for sin herre. Om det var på jordet, i skogen eller når far stolt kommer hjem med ny traktor og tar med seg den lille gutt- eller jentungen og gjør en svingom på tunet med et glis fra øre til øre på begge to.
Vi var ute å gikk tur da dette motivet ''datt i fanget på meg'' Hadde ikke tid til så mye eksperimentering med eksopneringer o.l. men jeg fikk tatt to, og når jeg tok det tenkte jeg: ''Tenk om lyset på eksopneringa blir som jeg ser det med mine øyne nå...'' Når jeg kom hjem på pc'n så jeg jo at det ikke ble så aller værst, men jeg er ikke helt fornøyd med gresset i forgrunnen. Tror direkte solskinn nok en gang har spillt meg et puss her. Noen som har noe forslag til etterbehandling, eller til hva jeg bør tenke på neste gang for å få bildet litt mer naturlig? Jeg har også justert fargene på traktoren litt for å få bildet litt frehere.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 mm 1:3,5-4,5G ED
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271082} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (0)
Vær den første til å glede fotografen med en kritikk på dette bildet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu