Biller parer seg
Disse små billene er nok en av våre mest fargerike arter.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263435} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Knut Børge S.

Hei Trond!

Meget godt makrofoto av de parrende gullbassene. Virkelig noen fantastiske fargespektre på denne lille billen. Godt fanget!

mvh KBS
Egil S.

Fargerike skapninger.
Flott bilde, vi får håpe at de små som kommer får levelige forhold utover sommeren o g høsten.

Mvh.
-Egil
Avsluttet .

Nydelige farger og min første tanke var:hvordan klarer de å holde balansen hehe.
Veldig fint bilde.
Hilsen Tone!
Odd E. k.

Hei Trond!

Flott skarphet på billene og et flott lys sammen med en upåklagelig god skarphet. Fin fotovinkel, der du har fått med begge to på en fin måte. Ikke lett dette med dybdeskarphet men skulle ønsket at også den bakerste har vært noe mer i fokus. Flott bakgrunnen med milde farger, der insektene kommer fint frem. Bra fanget dette Trond!!

Mvh

Odd E.
Hege S.

Fin macro! Flotte farger og god komp. Synd ikke begge er i fokus, men man kan jo ikke få i både pose og i sekk!! God jobb uansett. ;)
Hege.
Ann F.

Jøss, for noen flotte farger!
Fototekniskmessig ville jeg ønsket at du hadde brukt polafilter for å hindre reflekser i ryggskjoldene, og at det var mulig å få dem begge skarpe i hodet. Ikke lett, dette siste, fra denne vinkelen. Men det er nå engang ''kritikerens'' privilegium å ønske. Av og til er det også fotografens tanker. I etterkant.
:-)
Komposisjonsmessig ville jeg beskåret ca. 1/2 inn fra høyre fra kanten inn til ryddskjoldet til ''øvre'' bille. Altså øvre i parringsakten, ikke i vertikalplasseringen dem i mellom.
Bakgrunnen er meget behagelig og pen, nydelig med sine fargeoverganger, som faktisk tas opp igjen og komplementeres i sterkere grad av ryggskjoldenes og kroppenes farger.
Interessant naturlæringsmessig å se dette åkkesom, sånn sett har det meget stor faktaverdi. Hvilken billeart - vet du det?

mvh Ann
Trond B.

Takker så mye for kommentarene. Jeg vet ikke hvilken art dette er, men det er ikke gullbasse som Knut Børge skriver. Gullbassene er store biller, mens disse er veldig små.
Mvh Trond
Avsluttet .

Hei Trond

et fargerikt og flott bilde ikke lett dette men, følger Ann på en del av hennes kommentarer men er ikke sikker på noe mer beskjæring syntes det er bra slik det er.

Rune
Avsluttet .

Er vel en bladbille kanskje. Et flott par, fine farger og utsnitt. Mvh Liselotte
Anne Kristin Fiskaa h.

Hei

Flott bille-bilde. Kan det være avkommet til billa mi?Nydelig bakgrunn. Flott lys og god skarphet. Fargene er helt nydelige. Dybdeskarpheten er det vanskelig å gjøre noe med i dette tilfellet uten å forstyrre dem.

Anne K
Trond B.

Takker Rune Liselotte og Anne Kristin for kommentarer.
Mvh Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu