Hvis du elsker livet,
så kast ikke bort tiden, for tid er det stoff som livet er laget av.
Benjamin Franklin
Bildet inngår i albumet I min hage -
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263748} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Mange flotte dråper her:-)
Spennende bilde med sitt litt diffuse preg,alle dråpene og denne spesielle blomsten.Fin dus bakgrunn.Liker dette bedre til mer jeg ser på det:-)
Hilsen Tone!
Wenche J.

Hei Tone..takk for rask og fin tilbakemelding.

Firkantene i bildet ble så voldsomt synlig da jeg lastet ned bildet :( Men jeg kan jo foreslå at man står 1,5 m fra bildet når man vurderer det:):):)

Dette er blomsten fra en palme. De henger i klaser og det summer av veps og bier. Frukten blir vakkert rød. I vanndråpene kan du ane speilbildet av heimen min.
Mvh Wenche
Avsluttet .

Hei!

Jo mer jeg ser på bildet, jo mer liker jeg det! Diffus bakgrunn, med rolige farger. Det som gjør det spennende er alle de dråpene og speilingen i vanndråpene.


Mvh Eva
anne g.

hei wenche! litt annerledes blomsterbilde; liker det enkle og blanke, der den mørke bakgrunnen medvirker til at formen kommer så tydelig fram. fint! anne
Wenche J.

Eva og Anne, tusen takk for positive og inspirerende kommentarer:):):)
Mvh Wenche
Anne-Lise S.

Hei Wenche, og velkommen tilbake! :-)

Fin diagonal fra venstre og oppover mot selve hovedmotivet ditt, som er denne praktfulle blomsten fra palmen. Artig å se speilinga i dråpene og blir sittende og kikke etter deg der, men kan ikke finne deg i noen av dem. Lekre farger i bildet, og om det mangler noe på skarpheten så er det likevel dust og fint. Siden du har denne rett utenfor stuedøra så har du jo mange muligheter til å prøve motivet ut. Har du macro på kameraet ditt; blomsten? Da kan du prøve å sette på den og gå enda nærmere en annen gang, men dette vet du garantert! :-)

Anne-Lise
Per Einar G.

Hei igjen,

Dette var et meget godt komponert bilde, bakgrunnen var også meget ideell for valget av objekt. Vanndråpene ser jo nesten ut som kvikksølv (ikke i negativ forstand) men vakkert!
Kunne selvfølgelig ønsket noe mere skarphet på selve blomsten, men ikke et must. Ikke alltid like lett å få skarphet all over v/macrofoto.

Per E.
Wenche J.

Anne-Lise og Per Einar tusen takk for utfyldende og konstruktive kommentarer:) Det er fint å være tilbake både på øya og her på foto.no:):):)
Jeg må vente til treet blomstrer igjen med å ta nye bilder. Nå henger det store klaser med frukt/nøtter der. Noen er grønne og andre er modne og ser ut som brannrøde hasselnøtter. Meget dekorativt:):)
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu