God sommar til alle på dotten, med tid til å prioritera den/dei/det som betyr mest .....
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5 C
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeKodak Tri-X 400TX
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger694
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263824} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Cornelia T.
Hei, likte dette veldig godt. Fin stemning av paret som går en ''romantisk'' kanskje tur. Fint også med hunden bak dem. Sort/hvitt passer bra til motivet. Har du også et bilde hvor paret er litt lenger fram, dvs, litt mer veimellom deg og dem?

mvh, Lia
Anne Ø.
Et svært godt bilde der jeg
tenker at alle på bilde trenger hverandre.
God formidling.
Anne:)
Bente A.
Hei.
Dette var et flott bilde. Flott stemning.
Det tok seg også veldig bra ut i sort hvitt.
God sommer.

Vennlig hilsen
Bente B.
Avsluttet .
Dette er et sånt bilde som går rett i sjela.
Her formidler du varme,godhet,det å ta vare på hverandre.
Jeg liker bildets oppbygging og jeg bare koser meg med dette bildet.
Nydelig stemning som er til å ta og føle på:-)
Hilsen Tone!
Erik J.
Etter nettopp å ha sett på Skjærgårdsdoktoren går dette rett hjem hos meg. Ikke nødvendigvis derfor, men bildet forteller mer enn en hel TV-episode! Sommerstemning og sjarm til tusen!
Espen A. I.
Utvilsomt et av dine beste bilder på lang tid. Sjarmen, utstrålingen og sommerstemningen gjør dette til en klassiker, samtidig med det nostalgiske preget av analog fremkalling. Hvilket godt stykke arbeid du har gjort!

Espen
Tove H.
Herlig bilde av par med hund. Stemningsfullt og nostalgisk i s/h. Liker det.
Mvh Tove
Knut-Inge J.
Kommentarar og tilbakemeldingar som gleder meg inn i sommarnatta. Mange, mange takk - og for anbefaling, Erik.
Fredrik E.
Hei du.
Fin skildring og liker at s/v er brukt her. For meg blir paret noe midstilt og elementene som sykkelen og huset blir litt malplasert om du sjønner. Hva med å gjøre et kutt slik at sykkelen forsvinner og rendyrke paret, bikkja og huset? Det tror jeg kunne funket bra.
Hilsen Fredrik
Knut-Inge J.
Hei Fredrik. Takk for tilbakemeldingar og synspunkt. Å reindyrka paret hadde sikkert fungert ok. Men for meg er sykkelen og huset m.m. viktige element her. Bruker gjerne midtstilling i dette formatet, men det er viktig at det blir balanse og dynamikk.
Ruth S.
Jeg sier kun: anbefaling!

( OK da: jeg likte ærligheten i bildet. Et varmt, godt bilde. )

-ruth-
Rune S.
Meget flott og varmt bilde, som gjør seg meget bra i sv/hv. Flott og fortellende!

Mvh
Rune S
Sathees Isak M.
God sommer til dg og Knut-Inge Johnsen :-

mvh
Isak:)
Knut-Inge J.
Mange takk alle tre - og for anbefaling, Ruth. Ha ein flott sommar!
Fredrik E.
Respekterer valget:) Ikke missforstå,,midtstilling funker ofte. Jeg tok meg den frihet og croppa bort sykkelen og synes det funka meget bra, du får teste ut for deg selv :) Du har din ide og mening om hvordan bildet skal henge sammen og det liker jeg, sånn skal det være. Fredrik
Anne-Lise S.
Et fortellende motiv der jeg synes det kan se ut som om han er en del år eldre enn henne, noe som igjen gir meg tanker om far og datter, men mulig jeg tar feil. Flott midtstilling av paret, som tett går der og holder om hverandre, der det kan se ut til at han behøver hennes støtte. Deres firbente følgesvenn følger tett på, men likevel bak de to siden de tobente går så tett sammen. Jeg liker virkningen av dushet som hviler over bildet. Gir et noe drømmende uttrykk, men likevel noe vemodig. Likevel forteller det om god nærhet mellom de to. Liker at du har med såpass mye av miljøet rundt her, og det bidrar også til historien. Liker godt dybden her også. Godt lys som fremmer detaljene!

Anne-Lise
Knut-Inge J.
Mange takk for ''feriekommentarer'' frå begge to! Framleis god sommar.
Avsluttet .
dette bildet gjorde meg varm om hjertet. jeg håper jeg har det like fint og trygt som dette paret når jeg eldes:) (om det er et gammelt par da. slik oppfatter jeg dem iallefall). Jeg liker også at elementene rundt er med. det gir meg noe å spinne en historie rundt...
dette er et slikt bilde man må si takk for. så: takk Knut Inge:)
Kristoffer L.
Jeg har vært svært lite aktiv i kommentarspaltene her de siste månedene, og er nærmest overveldet over hvor mange fine bilder du har lagt inn i løpet av denne tiden. Jeg skal komme tilbake til noen av dem, men tar dem i små doser.

Det er allerede sagt mye om dette bildet, men jeg synes det utstråler en fantastisk stemning, skapt av så mange faktorer. Noen ser vi, og andre kan vi fabulere omkring. For meg formidler bildet hjertevarme, ro og dyp tillit, men forteller også på en ypperlig måte om den lune stemningen fra spaserturen hjem en sommerkveld.

Du er svært flink til å se det gode øyeblikket.

- Kristoffer

Knut-Inge J.
Takk for lenge oversett tilbakemelding frå deg, Nina. og til deg Kristoffer. Setter særdeles stor pris på slike kommentarer. Dei varmar og inspirerer stort. Tusen takk.
Avsluttet .
Gratulerer med full pott i siste nummer av Fotografi, absolutt velfortjent.
Du får ha en riktig god jul.
Tor-A
Knut-Inge J.
Tusen takk, Tor-Arne. Har ikkje mottatt bladet sjølv enno, men ryktene har jo nådd meg....
Arne S.
Et bilde som oser av nærhet og varme, til tross for at de vender ryggen til. Noen ganger tjener menneskeskildringer på at ansiktene ikke synes, som her. Bygningen og sykkelen danner en fin ramme og gir bildet innhold. En liten minus for synlig oppletting rundt personene.

Jeg gratulerer så mye med rundeseieren. Har ikke fått bladet, men det aner meg at det er dette bildet. Dine bilder er til stor inspirasjon.

:)
Knut-Inge J.
Mange takk, Arne. Gode ord til å leva og jobba vidare på :-)
Roar B.
Tidløs fortelling fra 2007 som fortsatt lever i beste velgående. Kvalitetsstempel, verdt å ta lærdom av.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu