Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Torild H.

Bildet er greitt nok det, fint med trea rundt som gir liv, lysspillet, men syns at den avrevne plakaten blir litt alene til at det skal kunne bære bildet innholdsmessig, så interessen for bildet faller fort. Sorry.

Mvh Torild
Espen A. I.

Dette blir for uspesifikt for min del. Ikke noe særlig assossiasjoner gjør jeg meg heller, håper på en forklaring rundt bildets innhold fra din side! :-)

Espen
Geir F.

Pssst!!! Ikke si til noen at jeg er her, da river de vel vekk resten av meg også.
Synes dette var morsomt jeg. Kompen er enkel og effetktivt formidlet. Liker at du prøver å fortelle noe med bildene dine og synes du lykkes her...
... eller er jeg far out?!
-fløde-
Tom T.

Går ut fra det er politisk leder som står for fall her eller revet ned av plakaten ? Bilde fungere for meg:)

mvh Tom T
Stig Børre E.

Puh...!
Fint at du kom og reddet meg her Geir. Skulle akkurat skrive en redegjørelse for Espen... :-)

Jo, jeg syns jo først og fremst bildet var litt ''kult''. Så la jeg merke til ''hysjen'' - det at plakaten er delvis nedrivd tyder jo på at dette ikke er en direkte populær person. Tolkningen din er god som gull Geir.

Noe bilde for historiebøkene er det uansett ikke. Har full forståelse for de som klør seg i hodet og legger det bak seg for å si det sånn... :-)

StigB
Torild H.

Nei... klør meg overhodet ikke i hodet ... men holder hånden foran munnen for å skjule et gjesp...

Takk for meg!

Mvh Torild
Stig Børre E.

:-)

Har forståelse for det også jeg...

Natta!


StigB
Avsluttet .

Syns dette var litt stilig jeg:-)
Har sansen for sånne bilder som vil fortelle noe.I begynnelsen trodde jeg det var en delvis nedrivd mur og lurte på hjvordan han hadde kommet innimellom bak der:-)Begynner å se dårlig,ingen tvil om det.........må få briller.
Har sansen for historien bak bildet men syns ikke man trenger gjespe fordi om man ikke vet det.Geir tolket det på sin måte,som var slik du også hadde tenkt det,men det kan helt sikkert tolkes på andre måter også.Syns sånne bilder er bra og defor liker jeg det:-)
Hilsen Tone!
Stig Børre E.

Takk Tone.
Når det gjelder kommentarene fra Torild og Espen så setter jeg virkelig pris på det.
Godt at folk sier i fra når det er bilder de syns ikke når frem, det er viktige synspunkter og ting jeg tar med meg. Jeg får vel stort sett for lite ris her inne. Når jeg ser tilbake på bilder jeg har lagt ut for en tid siden og ser på kommentarene jeg har fått, så henger de ikke helt på greip i forhold til bildets kvaliteter. Jeg har bilder som har fått 4-5 anbefalinger og en drøss med kommentarer som jeg i dag syns er direkte dårlige... :-)

StigB
Torild H.

Slik pekefinger holdes på munnen, med naglen ut, vil jeg si at han sier - hmm - og at han er fanget i et tenksomt øyeblikk. En politiker som tenker, og søker blikkkontakt er jo ikke å forakte, et godt budskap. Derimot hysje - hvorfor skulle han det? Er det noe budskap å gi potensielle velgere? ....men dottere kan jo tolke som de vil, selvfølgelig, om ikke annet så for å få dette bildet til å fungere...

Og jeg gjesper om, og når jeg vil...høflig med hånden foran som jeg har lært som liten...

Mvh Torild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu