Hyllest til Sir Elton John
Sør Arena - Kristiansand - Tirsdag 26. juni 2007 - Sir Elton John holdt en 2 timers konsert på den nye Stadion til Start. Her var det stemning!
Bildet inngår i albumet Konserter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-27 22:53:53
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263958} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Johan S.

Artig bruk av skarpheten. Det blir fokus på han/hun som virkelig nyter musikken og så kommer Elton litt i bakgrunne, men likevel i sentrum for det som skjer. Fint bilde.

Du sier ikke noe om teknikken din. Hadde vært gøy å fått forklart litt for en ps-amatør...

mvh
Johan
Anne-Lise S.

Hei Johan!

Tusen takk for fin kommentar til konsertbildet og hyllesten til Sir Elton! Bildet er tatt med kompaktkamera på 4.0 zoom. Videre har jeg bearbeidet det i PS gjennom å blure publikum i bildet, men ikke denne personen som hyller Elton. Han var mitt hovedmotiv og jeg søker nettopp å fremheve ham i mengden der jeg også får vist hvem han hyller. Ergo mener jeg at fokus bør ligge på Elton - hylleren og på scenen som viser hvem som hylles. Ikke sikkert dette fungerer for alle siden det kan være vanskelig for øyet å få ro gjennom to fokusområder såpass langt fra hverandre, men for meg fungerer det greit! Hyggelig med kommentar! :-)

Anne-Lise
Avsluttet .

Her er det jo den personen som du har gjort til hovedmotiv som også er det etter min mening.Posituren til denne åersonen er jo bare herlig og helt tydelig at Han/hun digger Sir Elton John,det er ingen tvil.Syns det fungerer bra at du har bluret resten av publikum,men en må kanskje studere bildet litt før en oppfatter poenget,men det kan jo kanskje bare være bra det:-)
Liker bildet ditt godt og syns du får fram poenget:-)
Hilsen Tone!
Lars-Anders M.

Du har lykkes med å fremheve to ting med å gjøre mellompartiet uskarpt. Personen i forgrunn er interessant og det som skjer på senen.
Har du lest Digital Foto Nr 6, fra Sverige? Der står denne teknikk beskrevet på side 64 og 65.

Din versjon er ok?
Geir F.

Ideen er god. Enda bedre hadde det vært om det hadde vært mulig å få denne personen tettere på fotograf og resten legger bak. Altså mer dybde.
I tillegg trekker den grønne vesten litt mye fokus. Likedan de andre gule greiene. Tror bildet derfor ville funket vel så bra i sort ) hvitt.
-fløde-
Anne-Lise S.

Heisann og hjertelig takk for gode tilbakemeldinger. Ja, Geir, helt enig i at det hadde vært bedre om jeg var tettere på, men dessverre... Med sitteplass fikk vi ikke lov til å bevege oss ned på matta, og derfor ble det denne avstanden. Har forsøkt med en svart-hvitt versjon etter ditt forslag. Enig i at den neongrønne vesten tok mye oppmerksomhet, men likevel viser fargene regnværet som preget konserten, så... Har ikke lest det svenske Digital Foto som du nevner, Lars-Anders, men takk for tipset! Takk til deg også, Tone, for fin kommentar!

Anne-Lise
John H.

Hei Anne- Lise
Jeg behøver ikke å skrive så mye for du beskriver alt så greit selv i din første kommentar. Et situasjonsbilde som er godt fanget. Hadde du valgt en litt lavere posisjon ville du kansje fått mer dybde. Men dette er sikkert et knipsebilde der du bare måtte ta et valg fort. Bildet er beskrivende, morsomt og bra det. Heldig du som var der.
John
Knut-Inge J.

Flott fanga - og så fargeklattane bortover mot Elton sjøl! Flott for deg at det regna under konserten :-) Ha ein flott sommar i all slags tjenleg fotografisk vér !
Eva Marie P.

Drit coolt bilde Anne-Lise. Liekr finessen som refleksvesten gir, den drar fokus rett ned til hoved ''hylleren'' Genialt.
-epl
Anne-Lise S.

John: Ja, her var det dessverre ikke mulig aa komme naermere... Takker!

Knut-Inge:Takker saa mye! Kjekt med regn av og til! ;-)

Eva: Artig at du liker det! Thanks! :-)

Anne-Lise
Jorun Kristin N.

Heisann Anne-Lise!

Dritbra (om jeg får si det)
Leste bare en kommentar, den grønne vesten gjør ingen ting, hører med på ett vis.
Ser bare to ting her,
Sir'n og en herlig undersått!!!!!!
Godt skutt!

Mvh
Jorun
Steinulf L.

Et herlig konsertbilde! Svært så kreativ blurring gjør dette bildet spesielt. Her er det mange av oss konsertfotografer som har noe å lære. Man behøver ikke alltid stå i første rad for å gjengi en god stemning.:-)
Anne-Lise S.

Hjertelig takk, Jorun Kristin! Da oppnaadde jeg det jeg oensket og haapte paa!

Steinulf: 1000 hjertelig takk!

Kommer sterkere tilbake til aa gi egne kommentarer til dotternes bilder naar jeg er tilbake igjen fra FERIE!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu