Proudnes
''Min Lille Havfru''
Utstyr
  • Hasselblad 500CM
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1089
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Alldeles nydelig barneportrett... Det eneste jeg ikke liker er den litt overdrevne uskarpheten nederst i bildet, ellers er dette knall! :)
Geir F.

Synes også det er særdeles bra. Stemningen, uttrykket, etterbehandlingen, ja kortsagt det aller, aller meste.
Ville likevel dyttet jenta noe til venstre i bildet. Linjene i teppet bak innbyr til et møtepunkt lenger til venstre... tror jeg.
-føde-
Line M.

Nyyyyydelig og uttrykksfullt!!!
L
John Andre A.

meget flott og delikat presentasjon renato!
som de andre skriver er dette supert. liker at hun ikke er midtstilt, men kanskje geir er inne på noe omkring baklyset.
dog er jeg litt uenig med meg selv i forhold til jentas ''voksenpositur''. noe i meg sier at det er flott, mens en annen side sier at barn skal være barn:-).
alt i alt, flott levert
John
anne g.

hei renato! nydelig jente dette, flott uttrykk og blikk. jeg synes også posituren ligger i grenseland for ''voksen'', det er noe her som ikke stemmer helt etter min smak. har to jenter selv, litt større enn dette nå, men det har noe med det naturlige kroppsspråk og blyhet hos barn. men barn er jo forskjellige, jeg vil ikke være påståelig. anne
Atle J. G.

Fantastisk bilde. Nesten litt skummelt, med voksent uttrykk i barnekropp. Kunne nesten sett henne med sigar i hånden, som tatt fra en James Bond film, en voksen dame som fortsatt har en kropp av en 6 åring :-) Eller går jeg for langt nå?
Rammen tilføyer lite og kunne for min del kun vært den ytterste.

Dette bilde rører meg innerst inne. Veldig bra Renato! Noe av det beste du har gjort innholdsmessig.

Mvh Atle
Avsluttet .

En sagolikt bra bild. Tanken går lite mot Sally Mann. Otroligt bra bild med ett fantastiskt uttryck.
Avsluttet .

Kjempenydelig bilde. Fint blikk på jenta.
Avsluttet .

ah, herlig!!
Renato M.

Tusen takk for fine kommentarer, enda et bilde som betyr veldig mye for meg.Min lille havfru er fra en del år tilbake når jeg var et bedre fotograf og ikke enda kontaminert av den digital verden :-) mange minner av de lange netter i mørkrom med lukt av kjemikaler og klassisk musikk ''savner de litt''.
Ola Alexander V.

Veldig bra. Jeg er også usikker mhp 'voksenpositur', men samtidig gir det bildet innhold. Uskarpheten nederst og ramma spiller på lag, og fungerer bra.

Mvh Ola
Kai B.

Hei Renato.
Meget godt fotografi dette her.
Er av den oppfatningen at komposisjonen er meget god.
Linjer og retninger angir motivet og gråtonene er helt topp.
Godt og høre at det er andre som savner mørkerommet
med kjemilukt, god musikk og laaange netter.
_______________________________________Kai
Renato M.

Takker igjen og ''voksenpositur'' kan vare en lang debatt,det var nemlig ikke konstruert og falt helt naturlig for lille jenta i det øyeblikk.
Avsluttet .

dette bilde er bare så utrolig nydelig!!!! Husker jeg fikk se det hos deg tidligere, og det er like flott nå, dette er et bilde man virkelig husker, utrolig sart og vakkert, en riktig liten prinsesse!!
Jon T. M.

Du vet jeg synes dette er utrolig bra Renato. Nå kjenner jo jeg litt til historien bak også..Godt at du ikke får så mye ''pepper'' her. Bra at folk har fattet poenget. Du får ta meg med i et mørkerom en dag, så jeg får kjenne lukten....nei det ble litt feil... Sees i morgen. Rock on! Jo
Fredrik E.

Et sært og dristig uttrykk, som både provoserer og apellerer.
Veslevoksent kroppsspråk og holdning.
Liker etterbehandlingen. Du har fått frem en creepy stemning, med denne klassiske posituren kombinert med denne søte jenta og lysføring.
Anbefales!
Hilsen Fredrik
Avsluttet .

Moren min hadde ei drøm at datteren min satt med beina i kors og røykte når hun var ca. 1 år. Slik var bildet i hodet mitt da.

Kjempebilde! Stå på!

Tarzan
Eva Marie P.

Jeg liker dette bildet samtidig som jeg blir skremt av det. Det å tenke på at tiden går så fort. Ei lita jente som skal bli en voksen dame. Måten hun sitter på er en litt mer voksen måte og man får liksom lyst å stoppe tida litt. Si ''NEI'' la dei være barn bare litt lengre :O)
Utrolig søt jente, hun har serså innmari klok ut, som om hun kjenner alle hemmeligheter..Liker det blikket. Denne jenta blirnoe stort.
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu